maandag 7 april 2008Deze foto heb ik gisteren genomen bij ons in de tuin. Mijn zoontje had net weer een nieuwe overal gekregen. Nou dat is nodig ook want op een gegeven moment lag hij in de grote kist die als compost hoop gebruikt wordt. Dit was zijn "nieuwe" huis. Nou ja met een overal denk ik laat maar. Ik vind deze tijd de mooiste van het jaar, het groen is heerlijk fris en mooi van kleur. In de tuin zijn diverse vogels nesten aan het bouwen en vooral het winterkoninkje is een genot om naar te luisteren en te bekijken. Zodra het even kan gooi ik de tuindeuren open en geniet van het buiten leven. Omdat ik een eigen zaak heb, kan ik alleen in het weekeinde of s'avonds van de tuin genieten maar dit doe ik dan ook volop! Het pand achter in de tuin is de ruimte waar ik workshops geef. Hebben jullie dat ook wel eens, wanneer je je ogen dicht doet, je een geur ruikt die je doet herinneren aan vroeger? Ik had het gisteren nog de heerlijke geur van de sneeuwbal deed mij weer even kind zijn.

Ook maar gelijk even de inhoud van een van de kasten op de foto, het is een bonte verzameling van divers servies en de ruimte in optimaal benut want ik kan nergens afscheid van nemen....


ik ben gek op oude zilveren lepeltje en heb er dan ook heel van, ik heb ook lepeltjes met een speciale herinnering zoals het lepeltje van mijn oma en van mijn tante. Gisteren lekker in de tuin gewerkt het weer viel enorm mee en zo met het zonnetje erbij was het heerlijk. S'avonds kan ik het dan niet laten en ben natuurlijk weer gaan schuiven in de kamer. Dat is ook de reden dat mijn lepeltjes weer een andere plaatst hebben gekregen.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails