dinsdag 3 november 2009


Nou ik ben helemaal blij dat jullie mij nog willen bezoeken na zo een lange afwezigheid. Heel lief de reakties daarom dit mooie zinken hart als dank voor al jullie trouwe bezoekjes aan mijn blog!
Tot snel weer en groetjes van Jayne


Hallo allemaal,
gelijk maar mijn excuses want na zoveel commentaar moest het dan nu toch echt gebeuren. Ik moest nodig aan de slag met mijn blog maar ja deze tijden zijn voor ons echt mega druk! Wij hebben inmiddels heel veel uitpak werk achter de rug en natuurlijk alles in de winkel een plekje gegeven. Het is al helemaal het kerst sfeertje en dat is ook te merken bij het publiek iedereen raakt er door geinspireerd. Wij hebben dit jaar nog meer divers aanbod (hoe is het mogelijk hé?) en natuurlijk allemaal passend qua sfeer. Natuurlijk vergeten wij Sinterklaas niet want ook dit is niet voor niets een echt Hollands feest! Maar goed, ik geef zoals jullie wellicht weten, ook workshops en deze heb ik in de avond uren. Ik kan wel zeggen dat dit echt een klein feestje iedere keer is. Het is zo gezellig en wij maken ook nog wat leuks. Onze grote pot met mos hart en grove takken en lichtjes is echt de topper, maar ook dit "Jeanne d'Arc" lijfje is heel leuk om te maken. Deze mini workshop doen wij in de winkel (overdag dus) en is een beeldje tussen alle kerst spullen. Het lijfje beplakken wij met papier uit een echte Zweedse mannen bijbel uit 1849.
Ik zal echt mijn best gaan doen om jullie op de hoogte te houden en ik zal snel wat foto's van onze gezellige winkel op mijn blog zetten!
Lieve Marja bedankt voor het laatste zetje in de goede richting want door jouw berichtje moest ik echt aan de slag!
Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails