vrijdag 6 mei 2011

pimp je oude stoel met een stoelhoes.

Toen een klant mij vroeg naar nieuwe stoelen voor haar eettafel vroeg ik haar wat zij nu had staan, zo kwam haar verhaal over de stoelen die op zich prima waren maar de stof was vies en lelijk. Ik vroeg haar de stoel mee te nemen en te kijken of er niet een hoes voor kon worden gemaakt. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben voor de stoelen mooie linnen hoezen gemaakt en hier weer een mooi wit linnen kussen op met band aan de achterkant.
Een super blije klant en wij natuurlijk ook blij met het resultaat!

Iedereen een fijn weeleinde en groetjes van Jayne

dinsdag 3 mei 2011Vandaag 82 foto's opgehaald van onze Sanne, deze foto's komen in een mooi album. Tussen deze foto's zat ook deze foto met op de achtergrond, aan de overkant van de sloot, haar laatste rustplaats. Iedere ochtend loop ik eerst naar achter om haar even te begroeten. Het gemis is enorm maar ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie hebben achtergelaten!
Voor wie meer over Sanne, haar twee nestjes en haar lange reis vanuit Amerika wil weten: http://www.joebattsarm.com/index_d.html dit is de link om dit te kunnen bekijken. Sanne staat onder "met de vut".

een lieve groet van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails