vrijdag 15 april 2011Zaterdag 23 april presenteren wij ons nieuwe merk Hübsch onder het genot van echte Deense smorgass een soepje en een drankje.

Het was vandaag een super spannende dag, er kwam een styliste van de ariadne at home bij mij thuis om te kijken of ons huis voor een binnenkijk reportage in aanmerking komt. Het was een prachtige dag dus wij hebben lekker buiten koffie gedronken en van de tuin genoten, ook de kaarsjes aangedaan binnen...
Na alles te hebben laten zien, vertrok ik weer naar de winkel en wat denk je vergeet ik die kaarsen ha ha, gelukkig zagen wij het nog op tijd dus snel uitgedaan en weer naar de winkel.
Dinsdag nog zo'n spannende dag want dan mag ik naar een Amsterdamse studio waar een fotoshoot is voor de Ariadne brocante. Ik heb er super veel zin!!!
Als afsluiter van de drukke aankomende week hebben wij dus de presentatie van het nieuwe label.
Om mee te kunnen eten kun je hiervoor een kaart voor 5 euro kopen dan kun je genieten van de lekkere gerechtjes die klaargemaakt worden door Petra van de catering.

Voor iedereen alvast een super goed weekeinde mijn lot is bepaald ha ha ik ga schilderen!!!!

Groetjes van Jayne

maandag 11 april 2011
Nog twee weken en het is pasen.
Morgen komt de nieuwe Hübsch collectie binnen en dan kunnen wij de kamer die wij speciaal hiervoor hebben vrij gemaakt inrichten. Zaterdag middag 23 april presenteren wij deze nieuwe collectie met een smorgas, echt scandinavisch eten.
In de nieuwsbrief die deze week volgt kunt U hier alles over lezen. Natuurlijk is er ook veel ander nieuws binnen en daarom alvast wat foto's van deze prachtige spullen eveneens uit scandinavië.
Fijne week gewenst door Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails