donderdag 31 maart 2011

Ik wil diegene die zo lief een reaktie hebben gegeven op mijn vorige berichtje heel erg bedanken, echt super lief!
Inmiddels begon het bij mij weer te kriebelen en werd er weer flink wat aangepakt in de winkel, die palet spullen willen wij wel super presenteren ha ha!
Even alvast een voorproefje op zijn Zweeds.
Met Sanne gaat het steeds een beetje beter en inmiddels heeft ze alweer menig klant vrolijk begroet.
Op naar het weekeinde met jawel mooi weer (scheen afgelopen weekeinde ook zo te zijn geweest maar ja toen lag ik in mijn kribbe).

Groetjes van Jayne

woensdag 30 maart 2011


Kastje van Hübsch home interior & design


vrolijk voorjaars bankje


Paperwork van Rie Elise Larsen uit KopenhagenIedereen die naar onze outlet is geweest hartelijk dank voor de super gezellige twee dagen met veel koop plezier maar natuurlijk ook alle gezellige momenten aan de lange tafel met vele taarten koffie en thee.

Bijna leeg... ja bijna want eigenlijk had alles al weg moeten zijn maar ja na zoveel drukte gaat het lijf protesteren en werd ik geveld door de griep...
Ook onze trouwe winkel lieveling Sanne onze labrador die iedereen altijd met haar lieve kop verwelkomt, was ziek maar dan iets ernstiger. Vrijdag avond een spoed operatie, mega tumor in de eierstok.. Even alles stil, totdat de uitslag kwam en ze de operatie goed bleek te hebben doorstaan. Inmiddels zijn baas en hond weer op de been en Sanne die doet het super!

De winkel gaat weer op zijn kop en op naar de eerste levering van Hübsch.
In april gaan wij dit vieren met smorgas!!!

Groetjes weer van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails