vrijdag 20 januari 2012

Prachtige reportage in de Ariadne at-Home


Jeetje wat spannend een foto reportage in de Ariadne At-home. Ik ben er zo trots op en hoop dat de lezers net zo genieten van de foto's en het intervieuw als wij.
Het was een werkelijk schitterende dag in april toen Marlies en Dennis bij mij thuis kwamen. Het was zo'n relaxte dag met zon, heerlijk geurende bloesems in de tuin die de zintuigen prikkelen en gewoon heel leuke mensen op "visite".
Als klap op de vuurpijl werd ik geintervieuwd door Ghislaine, die mij zulke mooie vragen stelde en al mijn antwoorden zo prachtig op papier heeft gezet!
Ik ben ontroerd en blij met alle reakties tot nu toe en zal dit magazine koesteren net als alle spullen die mij zo dierbaar zijn.
De mooiste foto vind ik zelf de foto waar onze lieve Sanne op staat, zo horend bij ons gezin en vlak na de foto shoot overleden.
Een grote pluim voor Marlies, Dennis en Ghislaine die mijn leven zo mooi vertaald hebben in deze reportage.

Ik wens al mijn lezers een heel fijn weekeinde toe.

Groejes van Jayne

zondag 15 januari 2012

Net terug uit Denemarken.

Wat is het weer fijn thuis te komen met een rugzak vol inspiratie!
Denemarken blijft voor ons uitdagend en verrassend.
Je kunt bijna niet wachten tot het voorjaar losbarst, nieuwe kleuren en natuurlijk heeel veeel nieuwe items. De stoelen zijn hier een mooi voorbeeld van. Beide stoelen komen uit de collectie van Hübsch. Ook House doctor had weer veel fraaie nieuwe items in de collectie.
We hebben gelijk bij een aantal bedrijven spullen opgehaald die inmiddels op voorraad waren en zo gebeurde het dat wij met een volle bus weer terug in Holland kwamen en de winkel weer heerlijk kunnen vullen met nieuw producten.

Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails