donderdag 5 januari 2012

OUD & NIEUWDeze mooie wit metalen kist en zwart metalen koffer, zijn een prachtig voorbeeld van oud en nieuw. De zwarte koffer is van metaal en is strak van vorm. De witte koffer heeft mooi afgeronde hoeken. Een sfeer hoekje uit de winkel waar ik blij van wordt.
Brocante en nieuw gaan prachtig samen.
De mooie kleur blauw van het kussen komt prachtig overeen met het blauw in het bord. De combinatie zoals hier gebruikt, geeft een mooi stilleven en is een foto waard!

Jayne

dinsdag 3 januari 2012

HAPPY NEW YEAR!


Welkom in onze lekkere frisse winkel. Wij verwelkomen U met een groot boeket witte tulpen in de vestibule. Na een dag hard werken is het "meeste" klaar.
Wij starten dit jaar met veel witte wanden om zo de nieuwe voorjaarskleuren beter uit te laten komen. De ouderwetse afwas kwasten, zeepkloppers, wasknijpers en linnen waslijnen, zepen en touw zijn weer ouderwets gezellig aanwezig in de winkel en dragen bij aan het grote schoonmaak gevoel wat na de kerstboon altijd weer boven komt...
Wij willen U graag weer verrassen met de winkel en hopen iedereen weer snel te mogen begroeten.Witte lampen van Hübsch en servies van Greengate.Stoere hoekjes uit de gerestylde winkel met een kleed van gerecycled rubber.

Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails