donderdag 28 juni 2012


ZOMER

Mooi Zomer pallet, frisse blauwe kleur "zomers" met  "klei" een leuk gebloemd kussen blauw vaasje en blauwe glazen hiermee haal je de zomer je huis in!

Groetjes van Jayne 

Batik stempels uit Bali.

Prachtige vormgeving, deze batik prints zorgen voor de mooiste bedrukking op stoffen.
Het zijn houten "stempels" en zijn uniek ik wil ze ooit nog eens echt gaan gebruiken maar eerst mogen ze een tijdje staan te pronken in mijn huis.
Het merklapje heb ik gekregen van een heel trouwe klant/vriendin. Zij heeft dit speciaal voor mij gemaakt en ik heb het een mooi lijstje gegeven. Zij is ook diegene die voor mij deze stempels heeft weten te bemachtigen omdat ze relaties heeft op Bali. Duizend maal dank en zij heeft mij hier heeeel blij mee gemaakt.

Jayne  

woensdag 27 juni 2012
THUIS

Thuis is voor mij genieten van waardevolle spullen in en rondom mijn huis,verzamelt door de jaren heen, van familie mogen erven of na veel zoeken gevonden tijdens die ene vakantie in Zweden of via een vriendin de weg naar mijn huis gevonden, noem het maar op.
Soms moet het even bij elkaar staan soms is een item eruit gepikt en mag solo een tijdje staan te pronken...
De mooie citroen geranium staat buiten in de regen zijn best te doen om bijna mooi te gaan bloeien, dit is echt zielig en voor je het weet zijn de bloemen nat en vies. De hoogste tijd om binnen te mogen pronken en dan wel tussen alle schatten haar mooie roze bloemen te laten zien met naast de pot de porceleinen rozen oorbellen van mijn moeder als klein detail.
Deze kleine vrolijkheden laten mij met alles daarom heen genieten wanneer ik THUIS ben en wanneer ik de At-Home Brocante opensla en onze prachtige verflijn van l'Authentique zie dan ben ik een gelukkig mens die THUIS zelfs nog genieten kan van dat wat ik in de winkel verkoop door THUIS te ontdekken dat er meer zijn die voor deze mooie kleuren zijn gevallen!      

Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails