dinsdag 25 januari 2011Ik kan niet wachten op het moment dat wij dit mooie nieuwe servies van Greengate binnen krijgen.
Ook het beige servies blijft favoriet.
Vandaag hebben wij de eerste show vloer kunnen presenteren. Een prachtige wit geschilderde houten vloer van brede planken. Deze vloer leveren wij in verschillende kwaliteiten en dit heeft weer te maken met de ruimte waar de vloer gelegd gaat worden bijv. boven of beneden.
Ik zie het blauwe servies dan ook al helemaal op de witte tafel staan mmmmmmm...

maandag 24 januari 2011
Het nieuwe magazine van Jeanne d'Arc in het Nederlands wat een topper wie had dat ooit kunnen denken. Het blad is vanaf vandaag weer vooruit te bestellen via de webshop.

Toen wij in 2006 een totaal onbekend Noors magazine in de winkel begonnen te verkopen was menig klant verbaast over dit onbekende Noorse magazine maar nadat men de prachtige reportages had gezien was de taal geen enkele barrière. Mede door Lonnie en Vivian, was het blad een succes. Zij maakten prachtige reportages en de rest is volgens mij bij iedereen wel bekend... Het fenomeen Picasa en blog deden de rest.
Deze reportage stond dus in een van de magazines van 2006 en voor de trouwe Jeanne d'Arc lezers vast een bekend plaatje over zeezout en zelf zeep maken met lavendel etc. Deze foto's stonden recent nog in een van de Jeanne d'Arc uitgave's. Ik pak de "oude" bladen regelmatig en geniet er nog steeds van, maar nu het magazine in het Nederland wordt uitgebracht kan het niet meer stuk!
Voor alle fans van dit heerlijke magazine GENIET ZE!

groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails