zaterdag 5 september 2009

een blik in het keukentje waar ik wat onderdelen van de enige echte Piet swart keuken van Bruynzeel heb staan. Mijn nicht had jaren terug een prachtig huis gekocht en zou deze keuken eruit slopen. Gelukkig had een oplettende tante er voor gezorgd dat de keuken voor een deel behouden werd en bij ons in het tuinhuis terecht kwam. Schilderen heb ik niet gedaan want ik vind deze originele kleur prachtig, alhoewel de kasten wat slijt plekken gaan vertonen. Het eierrekje komt bij Petra vandaan. Mijn vriendin had het gekocht maar daar waar het moest staan pastte het niet dus heb ik het overgenomen. Nou ik ga lekker naar mijn bedje toe dus allemaal welterusten en een heel fijne zondag!


Een blik op de workshoppende dames, na verrichte arbeid kregen de dames een lunch. Het was een gezellige dag en geklukkig was het vandaag droog en niet zoals gisteravond een dag vol stort regens. Iedereen was tevreden en voldaan en we kregen lieve reakties op deze dag, voor de dames die dit dus lezen Heel Erg Bedankt!!!

vrijdag 4 september 2009

Dit is het zitje in de workshop ruimte, ik was gister avond nog lekker bezig en had de kaarsjes erbij aangestoken. Muziekje erbij helemaal goed!

donderdag 3 september 2009


Ik ben alweer volop bezig met het programma voor het na seizoen voor de workshops. Dit is even een blik op een van de workshops die wij gaan maken. Zaterdag krijgen wij een groep die deze schaal gaan maken en wij verzorgen dan tevens een lunch. Ik heb weer een heerlijk menu samen gesteld en hoop dat alles weer naar wens is. Ik zal er foto's van maken want ik hoor jullie al roepen ha ha! Gelukkig is het schilderwerk van het tuinhuis af want alles moet er natuurlijk wel weer netjes uit zien. Ik heb voor de verandering het plafond in het keukentje wit geschilderd, het is een kleine ruimte maar met een wit plafond lijkt het stukken groter. Verder doen wij af en toe wat van deze klussen want het moet wel leuk blijven natuurlijk.
Dit is dus de glazen schaal op voet, de nieuwe workshop
welke op dinsdag 15 en woensdag 16 september gaan maken.
De kosten zijn 27.50 incl. alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.
De tijd is: 20:00-22:30 uur.
Posted by Picasa

woensdag 2 september 2009

lekker freubelen, kopje koffie en een muffin erbij. Ik dacht zo het eind resultaat maar te delen want zo'n lekker gezellig tafereeltje kan geen kwaad vooral nu we toch weer eerder s'avonds naar binnen gaan. Voor het geval het niet duidelijk was wat het voor een beest moest voorstellen; het gaat hier om de muizen van linnen stof met staarten van vlas waslijnen.

dinsdag 1 september 2009

Wij hebben het tuinhuis/schuur in een nieuwe verf gezet en wel Zweedse super matte verf welke over synthetische verf heen kan worden geschilderd. Wij hadden al de speciale supermatte verf voor niet geschilderd hout in de winkel in de verkoop, maar deze kon dan weer niet over reeds geschilderde houten items heen en wij waren juist zo super enthousiast over de mooie matte uitstraling en ja hoor daar kwam voor ons het antwoord met deze variant. Ik wilde jullie natuurlijk dit resultaat ook even laten zien dus bij deze een foto ervan. Wij hebben de deuren zwart gemaakt en de kozijnen wit. Hopelijk kan het de goedkeuring van onze klanten verdragen en gaan wij dit produkt net zo goed verkopen als de reeds bestaande verf die wij voornamelijk voor schuttingen, tuinhuizen of meubels van steigerdelen verkopen.
Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails