vrijdag 3 april 2009


Woensdag 8 april heb ik in de winkel s'morgens een workshop paaseieren maken. We gaan 3 paaseieren beplakken met mooie papier. Na het beplakken gaan we de eieren decoreren met kant, touw en een zinken hartje. Deze workshop kost 15 euro en duurt 1.5 uur. We beginnen om 10:00 uur en we zijn ongeveer 11:30 klaar.

donderdag 2 april 2009


Zo met het zonnetje erbij kon ik het niet laten om buiten onze nieuwe linnen lijn te presenteren.
Een kopie van de mangeldoek. Ik ben zo blij dat het binnen is want 100 % linnen is toch qua uitstraling prachtig en kan zowel binnen als buiten. We hebben kussen hoesjes van 50x50 cm en deze kosten 18,95 en 60x60 cm en deze ksoten 23,50. Het tafellaken is 265x150 en kost 59,95.
We hebben achter de winkel een ruimte speciaal ingericht met allemaal oude ramen en deuren welke natuurlijk perfect in het sfeertje van Jeanne d'Arc passen. iedere week hebben we weer nieuwe toevoer zodat er steeds weer iets nieuws te zien is. We zijn dus weer lekker bezig maar hoe kan het ook anders want van dit mooie weer krijg ik altijd extra energie. Gisteren was Mea nog in de winkel, ik kon haar gelijk persoonlijk bedanken voor haar leuke fotoshoot van de ingepakte kadootjes. Wat een reklame zeg Mea hartstikke bedankt! Nu weer aan de slag want we moeten nodig de paasitems aanvullen het is dan ook alweer bijna zover.
Allemaal een fijne dag gewenst van Jayne

maandag 30 maart 2009Wat een prachtige dag vandaag, wat kan een mens hiervan genieten.
Vanmorgen eerst een super lange wandeling met de hond gemaakt, voor ons beiden een feest. Via dus een grote omweg naar de winkel gewandeld om aan de webshop te werken en er inmiddels alweer heel wat nieuwe items in gezet. Ik ben hier nog lang niet klaar mee maar het is vandaag zo mooi dat ik heb besloten vanmiddag een paar uurtjes in de tuin te werken. Ik heb net even deze foto's genomen van de bloemen die ik nu al in de tuin heb staan. Het voorjaar is echt begonnen HOERA!!

ook leuk

Related Posts with Thumbnails