vrijdag 20 januari 2012

Prachtige reportage in de Ariadne at-Home


Jeetje wat spannend een foto reportage in de Ariadne At-home. Ik ben er zo trots op en hoop dat de lezers net zo genieten van de foto's en het intervieuw als wij.
Het was een werkelijk schitterende dag in april toen Marlies en Dennis bij mij thuis kwamen. Het was zo'n relaxte dag met zon, heerlijk geurende bloesems in de tuin die de zintuigen prikkelen en gewoon heel leuke mensen op "visite".
Als klap op de vuurpijl werd ik geintervieuwd door Ghislaine, die mij zulke mooie vragen stelde en al mijn antwoorden zo prachtig op papier heeft gezet!
Ik ben ontroerd en blij met alle reakties tot nu toe en zal dit magazine koesteren net als alle spullen die mij zo dierbaar zijn.
De mooiste foto vind ik zelf de foto waar onze lieve Sanne op staat, zo horend bij ons gezin en vlak na de foto shoot overleden.
Een grote pluim voor Marlies, Dennis en Ghislaine die mijn leven zo mooi vertaald hebben in deze reportage.

Ik wens al mijn lezers een heel fijn weekeinde toe.

Groejes van Jayne

15 opmerkingen:

Manuela zei

wees maar trots want het is een hartstikke leuk artikel!!!!!!!!!!!
geniet maar lekker na van alle reacties!
het is je gegund!

groetjes manuela

Linda zei

Wat een leuk stuk in de at Home.
Wees er maar trots op het is je zeker gegund.
Fijn weekend nog.
Groetjes, Linda

Maaike, brocante en theetuin zei

Wat leuk! En het is een pracht stuk geworden!

Fijn weekend verder! Groeten Maaike

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtig is het geworden...kan je trots op zijn heb genoten van je verhaal .....lekker koesteren ...fijn weekend lieve groet rosita

Wanda zei

Ik heb het artikel natuurlijk ook allang al gelezen... Erg leuk hoor, dat je in de Ariadne staat. Iets om van te genieten, toch?

Lieve groetjes,
Wanda

Fort lapin zei

Hey Jayne Idd een mooie reportage geworden!

Ik keek er ook van op toen ik die mooie foto van Sanne zag! Een mooie herinnering

Lieve groet Peet

't Glimmenhofje zei

Wat ontzettend gaaf dat je weer in de Ariadne staat en ik heb hem nog niet gelezen omdat ik daar een rustig momentje voor wilde uitkiezen, maar ik geloof dat ik nu toch even haast ga maken zodat ik hem gauw kan gaan lezen en bekijken! Een pluim op je werk en iets waar je best trots op mag zijn! Geniet van je mooie huis, je inspiratie die je graag met ons deelt en je plezier in het bloggen, waar mensen zoals ik weer heel erg van genieten. Hartelijke groetjes, Joyce.

Maaike zei

Wat gaaf Jayne! Je kondigde het eerder al aan, maar geweldig dat jullie nu echt geplaatst zijn!

Ik ga mama vragen een blad mee te nemen over 2 weken ;)

Leuk dat jullie zo gezellig gekletst hebben in jouw winkel afgelopen week. Het zal er ongetwijfeld weer prachtig zijn, als ik in het voorjaar naar Nederland kom, kom ik zeker weer langs!

Dankjewel voor je lieve reacties en goede idee over de camée dames, vooral het idee van de pompoms vind ik geweldig. Ik denk nog even verder ;)

Fijne week,
liefs van Maaike

Miranda zei

Het is een prachtig artikel geworden aangevuld met mooie foto's; daar mag je ook trots op zijn!

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

'Inga' zei

Wat leuk om het artikel in de Ariadne te lezen! Het duurt altijd even voordat ik hem hem, maar vandaag zat'ie dan eindelijk in de mailbox! Kun je trots opzijn!
En ik heb al weer inspiratie voor een smalle witte sidetable...

Lieve groet

All Seasons zei

Ik ben zo wat blogs aan het bekijken en kom op deze manier ook op jouw blog terecht. Hele herkenbare foto's uit de nieuwe Ariadne!! Wat een geweldig leuk artikel hebben ze geschreven over je huis en je gezin, ziet er goed uit. Iets waar je maar echt trots op mag zijn!

Geniet van de dag..
Lieve groet,
Patricia

Marja Visscher zei

Dag Jayne,
Wat een leuk artikel. Ik heb hem gekocht en gelezen. Fijn dat alles zo goed is verwoord, als journaliste weet ik dat dit wel eens anders is. Sommigen zijn echt heel slordig. Ik heb mijn redactieleden altijd voorgehouden, laat even je stuk teruglezen dan weet je zeker dat het naar de zin van de geïnterviewde is. Wanneer iemand daarna zou zeggen: leuk stuk maar...ik heb al die jaren die 'maar'niet willen horen. Goed luisteren is altijd het devies en de goede sfeer proberen weer te geven. Fijn dat dit gebeurd is, klasse!!
Fijne avond en lieve groet, Marja

Monique zei

Superleuk verhaal en hele mooie foto's, Wees er maar trots op en geniet van deze aandacht!!! Lieve groetjes
Monique

theeleuten zei

Prachtige reportage, en dan straks in de ariadne wow!!

Ik ben vorig jaar nog bij je geweest(mei 2011) wij waren op doorreis naar Wijk aan Zee....je hebt ons prima de weg gewezen....je hebt een prachtige winkel!!

Groetjes Evelien

When-D zei

Ik heb de reportage gelezen en vond het ontzettend goed! Ook hele mooie foto's.
Ben reuze benieuwd naar je winkel..

groetjes When-D

ook leuk

Related Posts with Thumbnails