maandag 24 september 2012
Hoe komt een mens aan bepaalde eigenschappen?
Mijn creativiteit heb ik doorgekregen via mijn grootouders.
Mijn opa van moeders kant was lampen ontwerper en beeldend kunstenaar, van deze opa heb ik van alles over kleur, perspectief, kunststromingen etc geleerd.
Van oma van moeders kant heb ik geleerd ieder te nemen zoals hij of zij is en geen onderscheid te maken tussen arm en rijk. 
Mijn opa van vaders kant was rechercheur bij de politie van Amsterdam. Hij had een groot gezin te onderhouden en hielp daarom in het huishouden flink mee. Hij kon breien en knoopte kleden en kon goed koken. Oma van vaders kant was een kunstenares met naald en draad. Zij toverde de mooiste jurken onder haar trap naaimachine vandaan en maakte de mooiste truien vesten en nog veel meer. Van haar heb ik geleerd dat wat je maakt er van binnen en van buiten net zo mooi uit moest zien.
Zo heb ik van beide kanten een flinke dosis creatieviteit mogen erven en dit is toch echt een groot geschenk geweest wat ik ook weer hoop door te hebben gegeven aan mijn kinderen.

Fijne week en groetjes van Jayne

zondag 23 september 2012


Mooie knopjes van Hübsch, hier is altijd wel een object voor te vinden en anders neem je ook een oud boek, gaatjes boren en knopjes er in. Hoe eenvoudig heb je een prachtig kunst object!

Deze week begint de woonbeurs, ik ben reuze nieuwsgierig naar de woonhuizen van Sanoma.
Wij hebben weer veel items uit mogen lenen voor het Ariadne huis dus ga gezellig woensdag een kijkje nemen, wie weet kom ik je tegen????

Fijne week allemaal en groetjes van JayneWat een lekker weer zeg vandaag, nog even wat kiekjes in de tuin en nog wat lathirus knippen.
Ik geniet van deze heerlijke zondag.
Heb even wat nieuwe producten in de webshop gezet en drink buiten mijn koffie....
Ik hoop op nog een aantal van deze zondagen.  

groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails