dinsdag 25 november 2008


Deze prachtige parelmoer harten moest ik toch ook echt nog even toevoegen.
Ik heb een zwak voor harten en heb ze dan ook in alle soorten en maten in de winkel.
Vandaag is er weer een pallet spullen uit Denemarken binnengekomen met, hoe kan het ook anders weer een nieuwe voorraad harten en dan nu weer van zink in 3 verschillende maten.
Ook zaten hier engeltjes van wit vilt bij en prachtige gehaakte dekens en wolwitte gebreide kussenhoesjes. Ook hebben we weer een nieuwe voorraad zwarte meubeltjes binnen gekregen... Nou ja ik kan zo nog wel even doorgaan maar ja dat heb je als je zo verslaafd bent aan je eigen winkel. Zondag 7 december zijn wij van 12:00 tot 16:00 uur geopend en maken er dan een klein feestje van. Het is voor ons echt de tijd om flink uit te pakken, heerlijk!

In deze tijd van het jaar hebben wij natuurlijk weer diverse workshops. Dit is een van de workshop die op het moment bij ons in de aparte workshop ruimte gemaakt worden.


De afgelopen weken hebben wij in de winkel deze Tilda pop gemaakt, het was echt een super gezellige naaikrans alleen was de tijd van het jaar niet echt goed getimed, super druk in de winkel en dan nog een tafel vol. Maar de resultaten waren echt heel erg geweldig en daar gaat het om, de dames hadden het evengoed naar de zin en gaan verder thuis aan de slag met het nieuwe Tilda boek. Ik ben trots op de meiden en in januari gaan we gezellig verder met de "naaikrans" in de Zinkenviool.

In januari komt Jeanne d' Arc Living met een nieuw en eigen magazine op de markt.

Het magazine zal dezelfde uitstraling hebben als de boeken die door Jeanne d' Arc zijn uitgegeven.

Omdat de Vakre is overgenomen door een grote uitgeverij en Jeanne d' Arc niet langer in de Vakre artikelen zal schrijven heeft men besloten een eigen magazine uit te brengen.

Het nieuwe magazine gaat tussen de 132 en 150 pagina's tellen.

Wat kunnen wij verwachten: vele bezoeken aan inspirerende huizen, een kamer metamorfose en natuurlijk seizoen gerichte artikelen. Kortom een fris nieuw blad en ik kan nu wel zeggen, de opvolger van de Vakre!


Bij ons te koop vanaf januari en nu al te reserveren via de webshop

www.dezinkenviool.nl

ook leuk

Related Posts with Thumbnails