vrijdag 5 juni 2009


Het derde magazine van Jeanne d'Arc is nog maar net uit en ik krijg de cover van nummer 4 al binnen. Ook dit nummer zal ons weer veel mooie plaatjes bieden...

Deze vierde uitgave is nu alweer te bestellen via de webshop van de Zinkenviool en komt eind Juli uit.

maandag 1 juni 2009

een kleine greep uit de tuin, achter onze "schuur" hebben wij een eiland wat inmiddels helemaal begroeid is.
Posted by Picasa
De kinderen spelen lekker buiten met dit mooie weer, er vliegen allemaal kleine mereltjes door de tuin en moeder en vader merel vliegen af en aan met voedsel. Het is druk met merel praat en ik geniet er met volle teugen van. De ene dag zit je op Texel naar de zee te kijken, de hond lekker zwemmen in de zee en de andere dag geniet ik lekker in mijn tuin. De Pinkster dagen zijn bijna voorbij maar het waren voor mij twee heerlijke dagen.
Vandaag lekker in de tuin gewerkt. Even een blik op zwarte schutting.
even een paar kiekjes op het strand
Posted by Picasa
Dit is de nieuwe workshop voor iedere donderdag avond en inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers kost deze workshop 20 euro .





Sorry dames dat ik even verstek liet gaan maar ja de plicht van de winkel roept! We hebben het erg druk gehad met de winkel en er zijn weer een heleboel leuke nieuwe spullen binnen gekomen en dat moet natuurlijk allemaal de winkel in. In deze tijd van het jaar moet er thuis ook van alles gebeuren, de tuin, we zijn achter buitenom aan het schilderen en daar naast hebben wij nu achter de winkel een ruimte waar wij oude bouwmaterialen verkopen. Op zondag proberen wij zoveel mogelijk naar Texel te gaan waar wij een huisje op het strand hebben. Heerlijk relaxen en naar de zee kijken....


Ook heb ik weer een nieuwe workshop gemaakt en deze kan dan iedere donderdag avond gemaakt worden (even een week van tevoren aanmelden). Nou ga ik weer lekker verder werken in de tuin en genieten van het mooie weer. Ook voor jullie allemaal een fijne tweede Pinksterdag gewenst!


ook leuk

Related Posts with Thumbnails