woensdag 1 september 2010

 


Even een moment van rust...
Naast alle hectiek van uitpakken, prijzen, naaien en de winkel zijn dit de mooie momenten
van de dag om even tot rust te komen. Mijn blog weer even bijwerken, de krant lezen en een kop koffie drinken wanneer de kinderen weer naar school zijn. De hang naar Hollandse nostalgie is soms moeilijk te begrijpen wanneer je ook zo van Zweden houdt, maar toch zijn er ook veel overeenkomsten qua wonen. Sober, kleuren, sterke materialen en gebruiksvoorwerpen die blijven. Neem nu de ouderwetse wasknijper, zeepklopper of granieten aanrechtbladen wij blijven het gebruiken. Ik geniet nog even verder en ga mij zo weer in het huidige leven storten!
Posted by Picasa
 Alvast even smullen...
Het is een aaneenschakeling van nieuwe spullen die binnen komen.
Hier alvast een voorproefje!

Groetjes van Jayne
Posted by Picasa

maandag 30 augustus 2010

 Oud flessenrekje is nu letterbak maar wel met mooie kleine flesjes.


Gisteren heb ik op een super gezellige markt gestaan. Ik kom hier al jaren en het is ieder jaar zo leuk om een iedereen weer te zien. De weersvoorspelling was niet zo goed maar een goed humeur doet alle wolken verdwijnen. Voordat alles op gang kwam kregen wij een flinke bui maar toen deze verdween kwam het zonnetje door met lekkere hollandse wolken en af en toe een paar druppels. Om een uur of drie begon het echter te dreigen, toen hebben we besloten om lekker in te pakken en werd het een vroegertje voor iedereen. Het was werkelijk weer een topper deze dag dus een uurtje eerder weg vond niemand een probleem. Lekker rozig thuisgekomen, moe maar voldaan!

Vandaag komt de nieuwe collectie van Greengate binnen dus ondanks dat de winkel dicht is gaan wij naar de winkel want zoals je kunt begrijpen staan wij te popelen ha ha!!
Ik verveel mij niet want ik moet nog de laatste hand leggen aan bestelde linnen kussen hoezen die ik zelf vervaardig!

Ik wens iedereen een fijne week toe.

Groetjes van Jayne
Posted by Picasa

ook leuk

Related Posts with Thumbnails