donderdag 28 februari 2013

Lente

Vandaag ruik je de lente, wat een heerlijk idee dat de temperatuur gaat stijgen de aankomende dagen.

Gisteren kregen wij het nieuwe magazine van Jeanne d'Arc Living binnen. Ik kreeg gelijk de kriebels en heb een aantal leuke creaties gemaakt met ei en bol. Leuke meenemers in de winkel en zo sfeervol als aanvulling in de winkel.

Gisteravond hebben wij de muurmand met eieren gemaakt en het was weer zo leuk die mooie manden mee naar huis te zien gaan. Vandaag pallets uitpakken met nieuwe spullen.

In mei krijgen wij het nieuwe boek van Jeanne d'Arc binnen, geniaal hergebruik een must have voor brocante liefhebbers. Dit boek is alvast te reserveren voor de fijne prijs van 19,95

Fijn weekeinde, Jayne

Vandaag nieuwe site tabel in de winkel in de kleur room van l' authentique. Af en toe pakken wij een meubeltje aan om te schilderen in de krijtverf van onze mooie verflijn. Ik kreeg net een telefoontje van een klant dat wij in de nieuwste Libelle genoemd worden als favoriete winkel van Ankie. Ankie is een klant van mij en maakt prachtige schilderijen. Er is een mooie reportage van haar gezin en haar mooie huis gemaakt. Ik wist hier helemaal niet van en ben dus reuze verrast. Wat is dit toch reuze leuk om te horen! Vanavond heb ik nog een leuke workshop te gaan. Fijne dag allemaal! Groetjes van Jayne

zondag 24 februari 2013

Het was afgelopen zaterdag een gezellig drukke dag en alle Greengate tassen hebben wij aan blije klanten mee kunnen geven. Veel klanten waren verrast door de nieuwe keuken welke op het moment in de winkel geplaatst wordt. Wij kunnen onze klanten nu in een inspirerende omgeving aan de lange tafel nog beter van complete interieur adviezen voorzien. Ik wens iedereen een fijne week.
Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails