donderdag 26 maart 2009

een kijkje in de winkelnieuwe collecties

mooie kaarten voor 1,25 klemmetjes voor 0,95 cent. Ik kan er blij van worden.
Wij hebben enorm veel nieuwe spullen binnen gekregen wat de nodige drukte met zich mee brengt. Ik wil persé de winkel weer veranderen en liefst meteen, maar naast de winkel had ik ook nog even een aktie voor de lagere school in gang gezet wat toch wel heel veel tijd in beslag is gaan nemen. De lagere school waar mijn kinderen nu naar school gaan is ook de school waar ikzelf ook op heb gezeten. Deze school bestaat 80 jaar en het is ook nog eens de echte oude school met al zijn charmes. Nu heeft deze school op het schoolplein een prachtige oude overkapping die er dus ook al 80 jaar staat. Deze is echter helemaal verrot dus ik dacht laat ik nu eens oud leerlingen benaderen om een geld inzameling te houden om deze overkapping te kunnen behouden.... Dat heb ik geweten, een verloting opgezet (3000 loten) en iedere oud leerling die een bedrag schonk met naam en geb. datum op een tegel schilderen om zo een tegeltableau te maken die wij morgen gaan overhandigen aan de hoofd meester. Gelukkig is het morgen D-day en is het einde van deze hectische periode aangebroken puf puf. Nu maar hopen dat de gemeente en nog wat meer oud leerlingen een bedrag willen sponseren dan komt alles hopelijk goed. Na morgen moet ik mij dus echt weer volledig op de winkel storten want naast de winkel heb ik natuurlijk ook nog een webshop en deze moet ook weer vol... Maar jullie hebben natuurlijk een stapje voor dus heb ik wat foto's gemaakt. Speciaal voor jullie dus op deze manier alvast een blik op de nieuwe spullen.

Lieve Pien hartelijk dank voor de award maar ik zou niet weten hoe dit door te geven (zou juist zo leuk zijn).

Ik hoop dat morgen alles goed gaat met de verloting en de presentatie van het tot nu toe opgehaalde geld bedrag.

Groetjes van Jayne

zondag 22 maart 2009

Het is zondag, heerlijk genieten van zelf gebakken krentebrood, de tuin en de zon.

De witte viooltjes staan alweer mooi te bloeien op de tafel buiten, ik kan ze zo ook zien wanneer ik binnen ben want deze tafel staat voor de tuindeuren.

Ik heb vanmorgen eerst de Jeanne d'Arc doorgekeken, lekker in mijn stoel buiten in de zon. Jawel mijn wens is uitgekomen dat er vandaag ook nog zon zou zijn. Lekker met een kop koffie en de heerlijke geur van het krentebrood wat in de oven stond. Gelijk even wat foto's genomen en ook jullie op deze deze manier die fijne momenten laten delen. Ik ga vandaag weer verder in de tuin werken want als je dit laat gaan is het einde zoek. Wanneer ik aan het koffie zetten ben, dat doe ik nog ouderwets met de hand, dan kijk ik vanuit mijn keukenraam de tuin in en zie ik alweer van alles wat ik in de tuin kan doen. Vandaag is de roos aan de beurt en het overzetten van de witte geraniums die ik heb overgehouden van vorig jaar. Wanneer ik straks weer leuke resultaten heb zal ik er weer wat foto's van nemen om het te laten zien. Vanavond moet ik ook echt weer met de website aan de gang want er zijn zoveel nieuwe spullen binnengekomen die natuurlijk wel in de webshop moeten.... Kortom mijn dag is alweer goed ingepland. Dames genieten maar van deze zondag!!!!

Groetjes van Jayne


ook leuk

Related Posts with Thumbnails