vrijdag 15 februari 2013

Etalage aangepakt

Etalage aangepakt. Op een set oude bedstede deuren hebben wij de kleurkaart van l'Authentique geschilderd. Mooie nieuwe kussens, metalen koffers en bloemige tas van Greengate maken het tot een gezellig geheel.

Fijn weekeinde gewenst,

Jayne

donderdag 14 februari 2013

Sneeuw

Sneeuw bij de Zinkkenviool, het was vandaag helemaal wit op straat. Binnen is het lente!


woensdag 13 februari 2013

Harten voor Valentijn.

Een nieuw hoekje bij binnenkomst in de winkel. Binnen is het lente en fluiten de vogels. Met deze harten van 9,95 kun je jezelf of een ander verwennen. Schommelstoel van Hubsch, bankje en wit rond kussen ook van Hubsch, servies van Greengate en boekje " dagen om nooit te vergeten" van Jeanne d'Arc Living. Vandaag heeft Sanne twee bedstede deurtjes in de verf gezet die straks de andere etalage gaan opvrolijken. Heerlijk om zo stukje voor stukje alle nieuwe kleuren in de winkel te brengen. Vanmorgen ook een aantal prachtige gordijn stalen ingekocht waaronder linnen gordijnen met prachtige rozen bedrukking en heel gave stoere grove linnen stoffen in zware kwaliteit voor sluitgordijnen maar ook een mooie kwaliteit voor vouwgordijnen.
Binnenkort dus te bewonderen en te bestellen in de winkel.maandag 11 februari 2013

Franse luikjes.

Vandaag een doe dag, de muur in kamer heeft een nieuwe kleur gekregen. Eerst nog een witte muur, nu de kleur Franse luitjes. Ook de kamer deur gelijk opnieuw in de verf. Bij ons is de lente in huis gekomen met deze mooie kleur! Helaas is het nu avond en heb ik de foto met de iPad genomen dus de kwaliteit is niet optimaal. Morgen even een nieuwe foto maken voor op onze Facebook pagina van de Zinkenviool (sinds een week online).
Misschien leuk ons te liken. Je kunt ons vinden onder woonwinkel de Zinkenviool.
Ik wens iedereen een fijne week.
Groetjes van Jayne

Nieuw

Nieuwe items als mooie stoere lamp metaal en stukje leer, tot sterke mooi vormgegeven schaartje met riet afwerking. De combinatie van deze harde materialen met het natuurlijke van riet en leer is net dat beetje extra wat deze items zo mooi maakt. Beide items zijn van Hubsch.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails