vrijdag 26 september 2008

Het is bijna niet te geloven maar ik ben al drie dagen thuis, ZIEK, wat een nare toestand. Beginnende longontsteking dus aan de antibiotica en verplicht rust. Nou dan weet je het wel, het hoofd slaat op hol en er bruisen allemaal weer nieuwe ideeën. Vlak voordat ik echt ziek werd heb ik deze foto nog gemaakt van een stapel stof waar ik mij straks op ga uitleven. De bovenste stof is heel grove linnen, wit linnen dan een streep zwart/linnen en dat is een 50% katoen 50% linnen dan een prachtige zachte zuivere linnen, heel mooi voor gordijnen en dan het stippen tafelzeil. Ton sur ton in optima forma. Een voordeel heeft het wel, ik kan weer even aan mijn blog werken.

maandag 22 september 2008

dit is een van de foto's uit het kerstboek van jeanne d'arc

Het nieuwe kerstboek "Jul" is uit, ik blijf het boek maar pakken het is echt geweldig om heerlijk mee weg te kruipen op de bank.


Vanavond heb ik mij weer op foto's voor de webshop gestort. Omdat ik nu mijn eigen kamer heb kan ik lekker "tekeer" gaan. Dit driewielertje werkt als een magneet op ieder kind, omdat het een oldtimer is heb ik maar besloten dat deze ook zo moet worden behandelt dus een ere plek in mijn kamer. Sorry de foto is een beetje donker.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails