woensdag 8 juni 2011

 
Posted by Picasa


Wij verkopen Zweedse verf, milieu vriendelijke lijnzaadolie verf welke zeer goed buiten gebruikt kan worden om al uw onbehandelde hout (gewolmaniseerd is geen enkel probleem) te kunnen kleuren en van binnen uit die bescherming te geven welke hout verdient om zo nog langer plezier van uw hout te hebben.
Er is nu naast zwart en licht grijs, ook antraciet naast de alom bekende traditionele Zweedse kleuren (zie foto).
Vraag naar info over deze vervanger van beits!Bloemen knip je voortaan met een leuk schaartje zoals deze.
Je kunt deze vinden in onze webshop!

Het is een van de vele items die deze week nieuw in de winkel liggen, ook is er weer anvulling van Greengate en nog veel meer!

Groetjes van Jayne

dinsdag 7 juni 2011

Weer nieuwe items in de webshop gezet, waaronder deze leuke oude industriële kruk op wielen. Even wat plaatjes geschoten en toen gelijk wat bloemen uit de tuin geplukt en in die oude apothekers flesjes gezet voor ider flesje een bloem en zo gezamelijk een veld boeket. Het kunnen plukken uit de tuin vind ik toch altijd zo heerlijk je tuin als een groot boeket!

Fijne dag alelmaal,

groetjes van Jayne

zondag 5 juni 2011
Het Hemelvaart weekeinde is voorbij, op naar het pinksterweekeinde!
Vlakbij onze winkel is met Pinkster de Westfriese Tuinfair.
Deze gezellige fair heeft een heel divers aanbod en is voor onze regio een echte aanwinst.
Wij hebben er zelf met de winkel ook een paar jaar gestaan maar het combineren met de winkel die ook open is, was niet echt makkelijk.
Voor iedereen die zaterdag naar de Westfriese Tuinfair gaat, kom ook gezellig bij ons langs en laat je entree kaart zien dan krijg je bij ons koffie/thee met vers gebakken koekje, in onze tearoom.
Er komt deze week weer een nieuwe zending Hübsch, uit Denemarken, binnen!
Ook kun je je nog opgeven voor zaterdag om mee te doen aan de workshop interieur styling, vraag hier naar in de winkel of kom een lijst met workshops halen die in de winkel klaar ligt.
Voor iedereen een fijne week gewenst,

groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails