donderdag 10 maart 2011
Een foto van afgelopen maandag, wat was het heerlijk weer zeg. Hond en baas beiden buiten in de tuin even mijn huiswerk ha ha maken wat betreft de winkel. Nog even de laatste hand leggen aan een tuinontwerp en dit alles in die oude trouwe rotan stoel het is echt mijn stoel met dat vleugje nostalgie. Maar op de andere foto de stoel uit de nieuwe collectie van Hübsch home interior & design. Deze rotan stoelen zijn weer helemaal terug in beeld en hoe kan het ook anders ze zitten prima zijn makkelijk te verplaatsen en zien er luchtig en naturel uit. Ook deze stoel zal straks in de winkel te verkrijgen zijn, jammer alleen dat de zon niet in de winkel schijnt dan moeten wij maar stralen als een zonnetje!!!

dinsdag 8 maart 2011

De Zinkenviool gaat voor Hübsch!

Wij zijn helemaal in de ban van het nieuwe Deense merk "Hübsch" en zijn daarom blij dat wij dit label gaan verkopen.
Om ruimte te maken voor deze nieuwe collectie zullen wij daarom binnenkort een grote sale houden en afscheid gaan nemen van een aantal bestaande merken.
Dit zal de aankomende weken spectaculair gaan gebeuren met zeer hoge kortingen.
Mocht de interesse gewekt zijn en wilt u binnenkort mee profiteren van deze grote sale, dan kunt u zich het beste aanmelden voor een nieuwsbrief via onze website: www.dezinkenviool.nl
Voor wie alvast een kijkje op de site van Hübsch wil nemen, kijk dan op de site: www.hubsch-interior.com

ook leuk

Related Posts with Thumbnails