dinsdag 9 november 2010
Hier de foto's van de aardige meneer die foto's heeft gemaakt!
Hartelijk dank meneer uit Enkhuizen.

De winkel begint nu langzaam helemaal kerst te worden heerlijk.
Vrijdag hebben wij onze tapas avond. Dinsdag 16 november hebben wij de tweede tapas avond. Wij hebben er zin in, heerlijk en echt gezellig de feestdagen verwelkomen.
Wil je er meer over weten bel of mail dan even.

Zaterdag 13 en 20 november kunt U bij ons in de winkel een styling cursus volgen.
Maak kennis met onze verflijn van Mia Colore en geniet van een dagje styling inclusief een heerlijke lunch. Je gaat naar huis met een goed gevulde goody bag, een potje verf en een prachtige handgeschilderde kleuren waaier.
Heb je vragen bel dan naar de winkel.

Groetjes van Jayne

maandag 8 november 2010


Brocante fair in Berkhout
Jayne druk in de weer met de prijzen etc., Mariëtte kijkt kritisch naar de styling.

Wat was het weer een geslaagde fair in Berkhout.
Grote complimenten voor de organisatie, het was vreselijk druk en enorm gezellig!
Wij hadden o.a. het nieuwste nummer van het magazine Jeanne d'Arc mee, het christmas nummer en dit had enorme aftrek. Het waren een voor een heel gezellige standhouders en de sfeer was daarom ook enorm goed. Wij hadden een mooie plek op het podium en wilden dan ook wat meubels neerzetten. Dit hield in dat er wel een paar keer gereden moest worden. Samen met Mariëtte heb ik de fair gedraaid en ik moet zeggen wij waren een goed team. Dit gaan wij zeker nog eens overdoen samen gewoon lekker gezellig. Heel veel bekenden gezien, bekenden via de winkel maar ook blog dames, Kaatje en Co, Ellen, Monique, etc. etc. Ik denk dat ik namens alle standhouders wel kan zeggen, dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om naar deze brocante fair te komen, het was gewoonweg een topper!
Sorry dat ik alleen deze foto heb, maar ja wij hadden het gewoonweg te druk met andere zaken ha ha!! Er was nog een heel aardig stel uit Enkhuizen en de meneer maakte allemaal mooie foto's van o.a. onze stand. Ik heb hem gevraagd ons wat foto's te mailen zodat ik deze met jullie kan delen. Ik wacht het rustig af.

Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails