donderdag 9 september 2010

De spullen van Greengate zijn inmiddels allemaal uitgepakt en hebben een plekje in de winkel gevonden. Gisteravond zijn wij begonnen met het schilderen en veranderen van de winkel, natuurlijk willen wij de klanten wel wat mooie kleuren van onze verflijn laten zien. Wij deden dit tussen de bedrijven door want wij hadden zowel s'morgens als s'avonds een gezellig groepje die een zeepketting gingen maken.

Vandaag worden ook de kussens die ik heb gemaakt voor een zestal stoelen, opgehaald. Ik ben zeer benieuwd of alles naar wens is.... Het was een bere klus maar ik ben zelf zeer tevreden.

dinsdag 7 september 2010

mia colore kalk en krijtverfWij zijn dealer geworden van de prachtige verflijn van Mia Colore. Deze complete verflijn bieden wij aan in kalkverf, krijtverf, zijdeglans en hoogglans verven en een mooie vloerverf. Omdat het een nieuwe verflijn is werken wij met een compleet nieuwe kleurenkaart volgens de laatste trends en dus met prachtige kleuren!
De kleinste potjes om het eens uit te proberen of een klein meubeltje of i.d. te schilderen in een mooie nieuwe kleur, kost 7.25 euro.

Posted by Picasa

Mia Colore kalk en krijtverf.....
Even helemaal in de ban van deze prachtige stoere verflijn, nog even wat inspiratie voor als je staat te popelen om te beginnen.

maandag 6 september 2010

 

 

 

 Maandag wasdag, maar dan met een vleugje nostalgie.
Met de moderne wasmachine, was na was, wegdraaien en dan met het weer van vandaag alles lekker droog en schoon, de kast weer in. Met een oude mangelbak, wasrek en kopknijpers maak je er gewoon een leuk tafereel van.
Wat was het vandaag heerlijk zeg! Hopelijk heeft september nog meer moois te bieden.
Posted by Picasa

ook leuk

Related Posts with Thumbnails