vrijdag 14 mei 2010en hier weer wat hoekjes in de winkel......
Let op het nieuwe servies, om te smullen ja want het kan zelfs in de oven.
Voor iedereen die dit leest: ik wens je een heel fijn weekeinde!
Groetjes van Jayne

De winkel is weer aardig aan kant en hier alvast weer wat voorproefjes!
Posted by Picasa

donderdag 13 mei 2010Wij hebben eind vorige week en begin deze week van diverse leveranciers weer enorm veel nieuwe spullen binnen gekregen. Heerlijk uitpakken, prijzen etc. Deze nieuwe spullen zorgen ervoor dat ik enorm veel energie

krijg om de winkel weer even goed onder handen te nemen en weer eens te metamorfosen...

Ik heb ook een leuke partij wit brocante servies als aanvulling op het assortiment in de winkel binnen gekregen en samen met de zweedse zending van meubeltjes die op ons staat te wachten geeft dit net weer die heerlijke brocante sfeer waarmee mijn winkel ooit begonnen is. Samen met het mooie servies, de vliegenkastjes en het vele zink wat allemaal nieuw is aangevuld, is het een perfecte combinatie!

woensdag 12 mei 2010


Het eindresultaat van de zwart geschilderde schutting.

Na lang wikken en wegen toch besloten om de schutting zwart te maken. Ik was in eerst instantie bang dat het te donker zou worden maar nu het af is kan ik mijn enthousiasme niet onderdrukken. Wij hebben onze eigen Zweedse verf gebruikt en deze is super mat! De kozijnen van ons tuin atelier hadden wij vorig jaar al antraciet geschilderd en nu met de schutting en het tuin meubilair, wat wij ook hebben aangepakt met deze verf, is alles weer strak en netjes!

Nu nog een beetje zon en dan kunnen wij heerlijk genieten in de tuin.

Iedereen een fijne Hemelvaart dag gewenst!

ook leuk

Related Posts with Thumbnails