maandag 13 december 2010









Afgelopen zondag hadden wij ons kerst open huis. Ik had mij nog zo voorgenomen van te voren foto's te nemen maar helaas voor ik er erg in had kwamen de eerste klanten al binnen en ja dan.... geen tijd natuurlijk meer. Het was reuze gezellig en de sfeer was enorm goed. Leuke mensen lieve reakties kortom een geslaagde dag.
Het was een race tegen de klok om alles afgelopen week klaar te krijgen. Direct na Sinterklaas zijn wij begonnen met het omzetten van een deel van de winkel want dit moest een echt kersthuis worden. Dit ging samen met twee grote palets spullen die nog wij nog binnen lieten komen om weer volope "nieuwe" keuze te hebben. Deze moest natuurlijk uitgepakt geprijsd etc... Het was iedere avond werken om alles klaar te krijgen maar het was gelukt!
Ik wil natuurlijk iedereen een klein kijkje geven in de winkel en wie weet zien wij je maandag avond 20 december tijdens onze speciale kerst thema avond, alleen met een kaart kun je deze avond bijwonen dus vraag in de winkel hoe het werkt.
Nog twee weekjes en dan is het kerst, vanavond begonnen met mijn mijn eigen huis en als alles klaar is dan zien jullie hier het resultaat.

Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails