donderdag 22 september 2011Nou hier is ie dan wat een ervaring, het is echt heel erg leuk geworden ik ben er erg blij mee. Het bijgeschreven stukje is ook precies zoals ik het had verteld wat goed gedaan zeg. Het is toch een prachtige reclame voor de winkel al ben ik zowaar aan de lippenstift gegaan.
Ik ben nooit zo van de make-up maar nu ik kleur op de lippen heb vind ik het toch wel gezellig staan ha ha! Iedereen heeeel erg bedankt voor alle leuke recties ik was er helemaal door verrast en vind het heel erg lief!

Groetjes van Jayne

dinsdag 20 september 2011Eindelijk kan de oude kist met lade in de verkoop.
Dinsdag ochtend, ik ben druk bezig met uitpakken van heel veel dozen Greengate staat opeens een gillende klant in de winkel te wapperen met de Ariadne brocante. Ik had het zelf nog niet gezien dus samen gekeken en genoten.
Leuke stukjes allemaal en gelijk weer de herinnering aan de prachtige zonnige dinsdag toen wij naar de studio gingen voor de fotoshoot.
Wat was het gezellig en allemaal leuke meiden. De fotografe was echt een topper maar ook de stagiare, make-up en styliste.
Voor mij was Juule en het was zo leuk om elkaar te spreken, je zit in het hetzelfde vak en deelt dezelfde passie.
Ik heb de spullen van de fotoshoot zoveel mogelijk bewaart om ze pas na het uitkomen van het blad aan te bieden. Is wel zo leuk dat wat je in een magazine ziet je ook kunt kopen ha ha!!!!
Nou ik blijf nog even op mijn roze wolk zitten maar niet voor lang want er moet nog heel veel worden uitgepakt er lijkt wel geen einde aan te komen maar leuk zo leuk het lijkt wel pakjes avond!!

Groetjes van Jayne

maandag 19 september 2011

prachtige maandag morgenOp deze prachtige maandag morgen ben ik in de winkel druk bezig ruimte te maken voor de enorme hoeveelheid Greengate wat op het punt staat binnen te komen.
Ik kan haast niet wachten maar wanneer ik een hoek of wand ruim heb dan kriebelt het gewoon en voordat ik er erg in heb is het alweer gestyled, ha ha.
Snel even wat foto's voor de webshop op deze ruime tafel en natuurlijk ook voor mijn trouwe blog lezers.

Het gaat een spannende drukke week worden:
als eerste komt deze week de ariadne brocante uit met het leuke artikel over de zweedse brocante.
wij gaan deze week heeeel veeeel Hübsch artikelen naar de RAI brengen waar vervolgens de Ariadne het "woonhuis" mee gaat vullen.
en natuurlijk Greengate volop nieuw servies en stoffen tafelzeil band quilts etc...

Jee wat een heerlijke week, ik ga snel weer verder en laat jullie in het plezier delen.

Fijne week gewenst door Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails