vrijdag 3 juni 2011

allemaal mensen werk......


Ook altijd al eens een theepot willen beschilderen, dat kan bij ons met deze theepot als voorbeeld. High tea, 17.95 p.p Theepot beschilderen, 15,- p.p.Deze theemuts is een workshop die bij ons te maken is, kosten 25 euro incl. alle materialen koffie, thee en iets lekkers. Ook kan dit samen met een high tea!Bij ons in de winkel hebben wij een heuze pastel van Amalia hangen, wil je nu ook zo'n prachtig werk maar dan van een eigen bijzonder iemand, dan kun je hiervoor info vragen bij ons in de winkel. Een speciaal kado of aandenken aan iemand, wij vinden het in ieder geval zeer gelijkend maar oordeel zelf!

dinsdag 31 mei 2011Welkom in de tearoom van de Zinkenviool
Wij geven in deze ruimte onze workshops en zullen hier een wisselende collectie presenteren van Hübsch! Natuurlijk kunt U hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met huis gemaakte taart of koek waar wij onze streekproducten voor gebruiken welke in de tijd van het jaar worden aangeboden.
In de winkel ligt onze nieuwe workshop lijst klaar waar wij het aanbod op vermelden.

Groetjes van Jayne

maandag 30 mei 2011Dit prachtige werk van Lydia Wienberg is voor ons het voorbeeld van een gezellige tearoom, wij verkopen haar kaarten en posters. Ik word er zo blij van en het is trouwens ook nog een geweldig mens, zo spontaan en hartelijk!


Zoek de verschillen,

oude met nieuw is en blijft een mooie combinatie.
De glazen voorraad potten zijn nieuw maar melkkoker en stijfsel oud..
Ook staat er op de plank een oude glazen brilcreme pomp en oud bestek in een glazen pot is ook helemaal leuk.
De nieuwe artikelen zijn allemaal van het Deense merk Hübsch!
Wij zijn zo goed als klaar met de tearoom waar wij vanaf morgen de workshops gaan geven maar waar men ook terecht kan voor een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij! Je kunt hier ook terrecht voor een high-tea en alles is huis gemaakt met zoveel mogelijk biologische producten uit eigen streek. Voor een high tea wel reserveren want wij willen alles vers maken!
Ik zal morgen foto's maken en dit met jullie delen!
Zaterdag 11 juni staat er weer een workshop interieur styling op het programma.
Hier kun je je nog voor aanmelden. Het is de hele dag en wij verzorgen de lunch!
Voor meer info mail, bel of kom langs in de winkel!
Donderdag zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartdag, maar verder kan iedereen vanaf morgen dus ook bij ons terecht in de tearoom!

Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails