vrijdag 20 februari 2009


Deze poppen wagen en bedje heb ik speciaal voor mijn dochtertje gekocht omdat ik het zelf natuurlijk het leukste vond. Dat dit ook daadwerkelijk zo is blijkt wel uit het gegeven dat ze er nooit mee speelt "snik" "snik". Maar omdat ik het zo leuk vind, staat het te pronken in de woonkamer zodat ik er zelf in ieder geval wel van kan genieten. De poppenwagen heb ik in Haarlem gekocht met koninginnedag, ik achter de poppenwagen nou dat was lachen natuurlijk en het leverde de nodige kreten op, maar ik dolgelukkig liep te stralen alsof mijn eigen kind erin lag. Nou lagen mijn beide kinderen ook in zo'n model kinderwagen (ik denk dat het een verslavende tik van mij is). Ik heb voor 2 kinderen 3 van dit soort oude kinderwagens gehad, een voor in de tuin want die was eigenlijk te laag om achter te wandelen een waar ik zelf in heb gelegen en daarom per se gebruikt moest worden en een op een veiling in Alkmaar gekocht om mee te pronken want deze was echt super mooi om mee te wandelen. De laatste heb ik uiteindelijk aan iemand verkocht die er ook helemaal weg van was en de andere twee kan ik echt niet weg doen. De lage staat af en toe in de winkel te pronken als decoratie maar weg doen, nee...



Ik ben gek op oude servies en wanneer ik weer wat tegen kom kan ik het niet laten staan. Dit bord ben ik in Zweden tegengekomen het heeft een mooie blauw groene kleur en met een glazen stolpje erop of zoals hier met want andere leuke spulletjes op een houten rek blijft het een feest om naar te kijken.

woensdag 18 februari 2009

Met deze twee leuke olijfboompjes in zinken bakken is het welkom extra leuk.
Ik heb de zinken bakken in twee maten super mooi zijn ze.


We zijn zo als gewoonlijk weer lekker bezig geweest in de winkel en hebben weer een leuk oud raam gebruikt. Voor de liefhebbers, we hebben een aparte ruimte ingericht met mooie oude dubbele deuren, oude ramen met ruitjes, glas in lood ramen etc. etc. mocht je willen kijken maak dan even een afspraak.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails