woensdag 2 november 2011


Hoera het kerstmagazine van Jeanne d'Arc is binnen en nu te leveren!
Ook hebben wij het boek inspirerende zomerhuizen weer binnen gekregen en is natuurlijk net als het magazine via de webshop te bestellen!

Ik ben na het bekijken van de eerste pagina's van het magazine al helemaal in opperste staat van opwinding over de geweldige decoraties!

De winkel is helemaal al kerst stijl maar nu ik het magazine binnen heb wil ik meer en meer decoreren heerlijk!

Fijne dag en tot ziens,

Jayne

zondag 30 oktober 2011


Na een week van uitpakken, prijzen en de winkel omtoveren tot een prachtig kerst plaatje kan ik met trots zeggen dat ik ben blij ben met het resultaat!

De winkel is helemaal aangepakt, er zijn wanden geschilderd, wij hebben een prachtig assortiment vloerkleden binnen gekregen, mooie kerst spullen maar ook heel veel nieuwe artikelen welke voor diverse seizoenen geschikt zijn.

Afgelopen zondag stapte ik in de auto richting Denemarken en maandag vroeg in de ochtend werd mijn bus vol geladen met prachtige spullen welke wij afgelopen week met plezier hebben uitgepakt.

Ik heb even van mijn tripje genoten door onderweg naar huis de B-wegen in Denemarken te pakken en ben in de buurt van legoland even in een bos gaan wandelen. Het weer was prachtig al begon het maandag morgen heel somber en herfstig. Er zat een enorme roofvogel vlakbij mij in een boom en ik was helemaal in mijn nopjes dit mee te mogen maken. Het zijn dan van die mini momenten waar je de hele reis terug van nageniet en ondanks dat het een heen en weer aktie was heb ik genoten van mijn trip!

Ik heb nog een mooie guirlande gemaakt als extra workshop en een workshop met houten letters XMAS waar een leuke wanddecoratie van is gemaakt.
Wij hebben nog niet alles uitgepakt maar het meeste staat inmiddels in de winkel en nu het eerder donker is staan de fakkels buiten extra mooi te vlammen.

Nu zijn ze bij ons in de straat de brug aan het vervangen en dit zorgt voor allerlei borden dat de straat niet toegankelijk is, echter tot ver voorbij onze winkel kunnen auto's gewoon de straat inrijden met als extra fijne bijkomstigheid dat de auto's gewoon op de weg voor de deur mogen parkeren. Ik denk dat heel veel mensen hier helemaal vrolijk van worden want dit is wel eens anders.

Aanstaande zondag (6 november) staan wij op de brocante fair in het kerkje in Berkhout en dit belooft weer super leuk te worden.
Speciaal voor deze fair hebben wij het kerst nummer van Jeanne d'Arc living mee en het prachtige boek inspirende zomerhuizen waar ook een prachtige kerst reportage in te vinden is.

Ik hoop dat wij samen met Petra een hoop blog vrienden mogen ontmoeten en natuurlijk hebben wij er super veel zin in!

Ik zou zeggen kom snel onze gerestylde winkel bezoeken en of kom gezellig langs zondag 6 november in Berkhout.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails