zaterdag 19 november 2011
Alles is uitgepakt en geprijst!

Wij hebben dit jaar weer een prachtig assortiment in de winkel, zo ongelovelijk hoe snel en jaar weer om is.
Het zijn drukke maar o zo gezellige weken.
Dames in de tearoom die lekker van een high-tea genieten en kaarsjes kerstboompjes etc. etc.. Ook Sinterklaas is niet vergeten en nu hebben wij in de winkel kerst sfeer en een etalage met de echte gezellige sinterklaas sfeer!

Wij genietenen wij hopen jullie ook!

Groetjes van Jayne

donderdag 17 november 2011
Mooie foto lijstjes van Hübsch, ze zijn net heel erg oud.
Een dikke houten plank met hiervoor mooi dik glas wat aan de zijkant is afgerond en is voorzien van een beetje verf waardoor het lijkt alsof ze dus al jaren op het dressoir hebben gestaan. Ik vind ze geweldig!

De kaarsjes branden natuurlijk s'avonds weer volop en zo ook dit leuke kleine kaarsje in zinken houdertje. Ik heb dit kleine zinken kaarshoudertje in Augsutus in Denemarken gekocht bij een collega winkel. Heel erg leuk nu met dat kleine zwarte kaarsje!

Ga nu weer verder met nieuwe artikelen in de webshop plaatsen...

Groetjes van Jayne

maandag 14 november 2011

oma's tafeltje
Tafeltje met verhaal:

Mijn oma had dit tafeltje altijd zolang ik mij kan heugen, in de keuken staan.
Boven dit tafeltje hing de wand koffiemolen en als wij bij oma waren en de koffie werd gezet, dan wilden wij natuurlijk de koffie malen.
Wat heb ik vaak boven het tafeltje gehangen om te malen en wat rook het altijd heerlijk! In de lade zat het blikje buysman, ook hier deed oma een schepje van bij de gemalen koffie en zo werd er heet water opgeschonken en de koffie gezet.
Ik zet nog steeds koffie met de hand en ben zo bij dat ik dit tafeltje heb.

Mijn moeder wilde destijds toen oma overleden was het tafeltje hebben en zette het onder het schuurtje. De verf begon eraf te bladderen en toen vond zij het tijd voor grofvuit... Nou daar was ik gelukkig net op tijd en heb ik het nog mee kunnen nemen. Nu staat de houten vogelkooi erop en steeds als ik er naar kijk krijg ik dat fijne gevoel van vroeger, heerlijk en de afgebladderde verf, kijk ook dat vind ik geweldig.

zondag 13 november 2011

Ik was sinds een paar weken weer eens een dagje vrij en ja dan moet alles gebeuren ha ha! Zo kan het dus zijn dat ik vandaag weer een nieuw bericht plaats...
Ik was vanavond bezit met een advertentie en had zoveel foto's van nieuwe spullen dat ik toch ook alvast wat wilde delen met het blog.
Kaarsen zijn van Hübsch en ze zijn zo mooi van kleur en branden gweldig lang. Ook de paarse metalen kisten vind ik zo mooi van kleur, ik heb er oook kerst ballen van schitterend allemaal bij elkaar.

Ook heb ik even wat leuke foto's in huis genomen want ook daar moest weer gepoest worden en ja dat inspireerd natuurlijk ook weer tot het maken van nieuwe hoekjes.
Deze plaats ik morgen anders houden jullie mij niet meer bij!

Groetjes van JayneWat is het vandaag prachtig weer zeg.
Vanmorgen met de kinderen naar he bos geweest voor een cross, hardloopwedstrijd.
Heerlijk die boslucht en wat een paddestoelen zeg!
Ik heb nog even wat foto's van de winkel bij kaarslicht erbij gedaan omdat het altijd zo'n mooi gezicht is.
Wij hebben de afgelopen week nog een hele grote paleltmet spullen ontvangen en deze is bijna uitgepakt, dan nog alles prijzen en de winkel in.
Ook hebben wij een grote kerstboom met denneappels voor de winkel gezet, waar straks als sinterklaas het land weer uit is, lichtjes in komen. Het staat nu al prachtig zo'n entree. Woensdag en vrijdag hebben wij onze vaste klanten koopavond (hiervoor kon je je opgeven in de winkel)en daarvoor moet de winkel natuurlijk helemaal vol staan. Als alles in de wikel klaar is ga ik echt aan de webshop werken jee wat is dat veel extra werk zeg. Het is echt een beetje mijn stief kind maar ja de winkel is nu eenmaal super belangrijk en met een fair tussen door en s'avonds workshops blijft er niet zoveel tijd over voor de webshop...
Ik hoop dat jullie allemaal net zo genieten van deze prachtige dag als ik!

Groetjes van Jayne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails