maandag 1 juni 2009

Dit is de nieuwe workshop voor iedere donderdag avond en inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers kost deze workshop 20 euro .

Sorry dames dat ik even verstek liet gaan maar ja de plicht van de winkel roept! We hebben het erg druk gehad met de winkel en er zijn weer een heleboel leuke nieuwe spullen binnen gekomen en dat moet natuurlijk allemaal de winkel in. In deze tijd van het jaar moet er thuis ook van alles gebeuren, de tuin, we zijn achter buitenom aan het schilderen en daar naast hebben wij nu achter de winkel een ruimte waar wij oude bouwmaterialen verkopen. Op zondag proberen wij zoveel mogelijk naar Texel te gaan waar wij een huisje op het strand hebben. Heerlijk relaxen en naar de zee kijken....


Ook heb ik weer een nieuwe workshop gemaakt en deze kan dan iedere donderdag avond gemaakt worden (even een week van tevoren aanmelden). Nou ga ik weer lekker verder werken in de tuin en genieten van het mooie weer. Ook voor jullie allemaal een fijne tweede Pinksterdag gewenst!


Geen opmerkingen:

ook leuk

Related Posts with Thumbnails