dinsdag 29 juni 2010

Niets is zo lekker dan een heerlijk glas koude drank van aardbeien, rode bessen, karnemelk, frambozen limonade en ijsklontjes.....
Ik kreeg het opeens op mijn heupen, de hele dag flink warm dus er moest een zwembad in de tuin om de kinderen uit school mee te verwelkomen! Na het gezeul van de zolder met zwembad op mijn schouders en natuurlijk de onoverkomelijke pomp rituelen, was ik inmiddels zelf ook aan een plens in het koude water toe! Maar tijdens het oppompen gingen mijn radartjes alweer op volle toeren omdat ik tijdens het pompen uitzicht had op mijn moestuintje met rode bessen en aardbeien. De aardbeien waren echter nog niet klaar dus om mijn inmiddels vaste vormen gekregen idee verder uit te werken toog ik met een schaal naar de overbuurvrouw om daar mijn schaal (tegen betaling) te vullen met verse aardbeitjes. Omdat het zulk warm weer is was de verkoop aan huis met potje erbij waar het geld in kan, even gestaakt. Maar ik liet mij hier niet van weerhouden want ik moest mijn plannetje nog voor de kinderen uit school kwamen uitgewerkt hebben. Nadat ik alle ingrediënten had verzameld goot ik mijn mengsel in grote glazen en deed er nog een munt blaadje bij. Nou de kinderen waren al helemaal in de wolken na het zien van het bad maar met dit heerlijke mengsel kon het zomer gevoel al helemaal niet meer stuk! Lang leve mijn vrije maandag ook deze was er weer een van genieten met mijn kinderen heerlijk!!!!

9 opmerkingen:

Huis, Tuin en Quilt zei

Hoi Jayne,

Wat zullen de kinderen genoten hebben zeg gisteren met dat bad en die heerlijke yoghurt drank!!!
Dat klinkt heerlijk uitnogigend!!!

Groeten Susan.

parels in het paradijs zei

Lekker Jayne, leuk dat je zoveel gezonds in de tuin hebt. Geniet maar van deze mooie dagen. Dag, Lilian

Haikey zei

Heerlijk om er zo voor de kinderen te zijn. Dat is echt genieten!

gr, Haikey

@nne zei

Lijkt me inderdaad erg lekker. Alleen het dienblad en de glazen zijn al om te smullen. Lieve groet, @nne

Weerspiegeling zei

haai Jayne, inderdaad een op-en-top zomers blogje. Het is dat ik gruwel van karnemelk, maar de andere ingredienten klinken wel erg aanlokkelijk; net als al je prachtige blauwe spullen!
Hier heb ik het ritueel van bad oppompen en vullen nog tegoed (en het opruimen later is zo mogelijk nog meer een rot klus, maar heej, alles voor de kids toch haha).
Mijn twee werkdagen zitten er weer op voor deze week, dus reken maar dat ik ga genieten. Het is nu dan wel bewolkt, maar we schijnen nog heel wat warmte tegoed te hebben.
Groetjes terug van ons allemaal.
Anita

monique zei

wauw, wat leuk een zwembad voor de kids.
hopen dat het een lange warme zomer wordt.

groejtes monique

Bonjade zei

Ik zie hier iemand genietend van het leven.....en terecht....;0)
Fijne dag

Marja Visscher zei

Dag Jayne,
Dat ziet er gezellig uit! Zie de blij snoeten van de kinderen voor me. Lekker hè die tijd van veel fruit. Ben vanmiddag langs de weg nog wat kersen gaan halen en kreeg toevallig van verschillende kennissen wat bakjes met aardbeien. Heerlijk! Met dat mooie weer omhels ik de dag. Lekker vanmiddag nog een terrasje gepakt en lekker met jan en alleman kletspraatje gehouden. De dag kan dan niet meer stuk!
Fijne avond nog! Lieve groet, Marja

Logement it Foarhus zei

Heerlijk, aardbeien bij de buren, dat is zo leuk dat je dit fenomeen de laatst jaren steeds vaker tegen komt. En dan het waterfestijn met als hoogtepunt de heerlijke koele vruchtendrankjes, dat er nog vele zomerse dagen volgen.

groetjes Pauline

ook leuk

Related Posts with Thumbnails