maandag 8 november 2010


Brocante fair in Berkhout
Jayne druk in de weer met de prijzen etc., Mariëtte kijkt kritisch naar de styling.

Wat was het weer een geslaagde fair in Berkhout.
Grote complimenten voor de organisatie, het was vreselijk druk en enorm gezellig!
Wij hadden o.a. het nieuwste nummer van het magazine Jeanne d'Arc mee, het christmas nummer en dit had enorme aftrek. Het waren een voor een heel gezellige standhouders en de sfeer was daarom ook enorm goed. Wij hadden een mooie plek op het podium en wilden dan ook wat meubels neerzetten. Dit hield in dat er wel een paar keer gereden moest worden. Samen met Mariëtte heb ik de fair gedraaid en ik moet zeggen wij waren een goed team. Dit gaan wij zeker nog eens overdoen samen gewoon lekker gezellig. Heel veel bekenden gezien, bekenden via de winkel maar ook blog dames, Kaatje en Co, Ellen, Monique, etc. etc. Ik denk dat ik namens alle standhouders wel kan zeggen, dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om naar deze brocante fair te komen, het was gewoonweg een topper!
Sorry dat ik alleen deze foto heb, maar ja wij hadden het gewoonweg te druk met andere zaken ha ha!! Er was nog een heel aardig stel uit Enkhuizen en de meneer maakte allemaal mooie foto's van o.a. onze stand. Ik heb hem gevraagd ons wat foto's te mailen zodat ik deze met jullie kan delen. Ik wacht het rustig af.

Groetjes van Jayne

3 opmerkingen:

Alle mooie dingen zei

ik vond het heerlijk er te zijn en ik heb de nieuwe JDL van je gekocht
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Het Hoogerhuys zei

Ik vroeg me al af welke kraam nu van jullie was, ik was namelijk nog nooit bij je in de winkel geweest.
Nu weet ik het, de enige kraam waar ik wat had gekocht was dus van jullie, jullie hadden erg mooie dingen, ik had een trompetje en een oud kammenbakje (geloof ik dat het is)!!
Groetjes Sandra

little sweet things zei

Ik vond het weer super gezellig. Het kleine koffiemolentje heeft al een mooi plaatsje gevonden en vanavond kruip ik weer lekker op de bank met mijn nieuwe Jdl.
Groetjes, Sas

ook leuk

Related Posts with Thumbnails