dinsdag 26 juli 2011


Na de grote schrik die wij allen te verwerken kregen over het enorme verschrikkelijke bericht uit Noorwegen werd het toch tijd om een bericht te plaatsen. Ik vond het zowaar niet gepast om ook maar iets leuks te schrijven. Vandaag werden er zelfs foto's van de slachtoffers op tv getoond en de tranen vulden mijn ogen. Het kan zo je broer, zus of kind zijn vreselijk. Ik kan alleen maar zeggen enorm mee te leven.

Vandaag ben ik weer eens flink bezig geweest met de webshop want deze moest nodig worden bijgewerkt. Wij hebben veel brocante binnen gekregen naast natuurlijk nog veel meer ander leuks! De oude flessen en het mooie groen hoekje wil ik jullie niet ontnemen, het geeft een beetje licht in deze sombere dagen die gevuld zijn met regen... Het lijkt wel of de lucht een beetje mee huilt met de Noren.

Aankomend weekeinde is er een beurs in Hamburg de earlybird messe. Deze beurs is het internationale trefpunt op het gebied van home & living.
De beurs is van zaterdag t/m maandag.

Voor iedereen die een winkel heeft een aanrader!

Iedereen een fijne week gewenst met hoop ik meer zomers weer,
groetjes van Jayne

5 opmerkingen:

It's me zei

Hamburg gaat het niet worden......heb net mijn moeder begraven.......echt shit,....zo verdrietig....liefs van mij....xxx...

In den Uylenbal zei

Hoi Jane & Jan, hmmmm Hamburg dit weekend, wie weet !! Greetz from Drenthe :-)

@nne zei

succes! liefs, @nne

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtig die flessen , maar zeker ook je kinderwagens erg mooi zeg ... ben via via op je mooie blog gekomen heb me als volger aangemeld zo kan ik je mooie post niet missen ... wens je een fijne week lieve groet rosita

Marga zei

Hoi Jayne,

Wat leuk zo'n blog!
Weet nog niet zo goed hoe het werkt, nog even uitzoeken.
Ik keek even op jullie site zodoende kwam ik op je blog terecht!

Groet,
Marga

ook leuk

Related Posts with Thumbnails