zondag 12 april 2009


Ik wil iedereen heel fijne paasdagen wensen . Ik heb vanmorgen heel vroeg de paas eitjes en chocolade hazen verstopt in de tuin. Lekker een krentenbrood gemaakt en daarna met de hond gaan wandelen. Het was zo vroeg dat er nog bijna niemand te bekennen was dus heerlijk rustig. Toen ik thuis kwam zag ik dat het brood al enorm gerezen was dus dat zou wat beloven. Inmiddels waren de kinderen wakker geworden dus snel het brood in de oven en de kinderen vlogen de tuin al in. Het is ieder jaar weer een feest de kinder koppies die zo blij zijn als ze weer een ei hebben gevonden. Een goed begin van de eerste paasdag! Straks gaan we lekker brunchen met met mijn vriendin uit Groningen. Het werd de hoogste tijd want we hadden elkaar alweer te lang niet gesproken. Ook de kinderen hebben er weer zin in.
Ik zag net het mooie uitzicht op Peet haar blog, het is echt waanzinnig zo over de landerijen. Maar al werkend aan mijn blog kijk ik de tuin in en dacht, ik laat jullie ook mijn uitzicht zien. Het is wel niet de eindeloze polder maar mijn "schuur" is toch ook zo een inspirerend uitzicht. S'avonds doe ik de kroonluchters wel eens aan om gewoon van het uitzicht te genieten. Ik denk dan echt hoe is het mogelijk dat dit gewoon van mij is. Vroeger hadden wij achter de schuur weilanden met paarden maar inmiddels is hier een woonwijk op gezet. Toch hebben wij achter onze schuur nog een eiland dus niet direct achterburen. Voor zitten wij aan een dorpstraat wat altijd voor gezellige reuring zorgt. Nu heb een mooi linnen pakje van mijn dochtertje op de paspop met een grote mand vol paastakken, natuurlijk met de zelf gemaakte vogeltjes er in.

Geniet van deze dagen en groetjes van Jayne


7 opmerkingen:

peet zei

Hoi Jayne jan en de kids
Ja jayne maar jou uitzicht is ook om jaloers op te zijn , je prachtige schuur !!!
Dat is peter zijn wens !!
Wij wensen jullie ook hele fijne dagen , geniet ervan en van je vrije dagen !!
Je hebt het ook altijd zo druk !
Groetjes aan allemaal !
Peet

The Old and the Beautiful zei

De morgenstond had dus goud in de mond voor jou.
Je eerste paasdag is dus al leuk en gezellig verlopen.
Wens ik je morgen nog zo'n dagje toe en je uitzicht op je tuin ziet er goed uit.

Groetjes,
Gonda

G-style zei

Hoi Jayne,
ik vind het sfeertje rondom jouw huis ook schitterend hoor en kan me voorstellen dat het erg inspirerend werkt voor je......
groetjes gea

Marja Visscher zei

Gezellig bij je op visite geweest. Lekker veel gelezen en mooie foto's bekeken. Dank je wel dat ik bij op bezoek mocht komen. Ga ik meer doen! Fijn weekend nog, vriendelijke groeten, Marja

Kari zei

Het jammeren van je winkel is dat ik nu niet meer door je mooie tuin kan lopen..
Moet ook maar weer eens gauw komen gluren.
fijn weekend groetjes Karin,
Ps misschien tot op de west-Friese beurs

yolanda zei

Hello, I have just created my own blog from decoration:ahhhlaladeco.blogspot.com, I hope you will like it. I visit yours one frequently; and I actually love it, and please feel free to make any coments or suggestions.
Have a nice day

Roberta Granada zei

Hi, I love your blog, I have a blog on tb craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails