maandag 30 maart 2009Wat een prachtige dag vandaag, wat kan een mens hiervan genieten.
Vanmorgen eerst een super lange wandeling met de hond gemaakt, voor ons beiden een feest. Via dus een grote omweg naar de winkel gewandeld om aan de webshop te werken en er inmiddels alweer heel wat nieuwe items in gezet. Ik ben hier nog lang niet klaar mee maar het is vandaag zo mooi dat ik heb besloten vanmiddag een paar uurtjes in de tuin te werken. Ik heb net even deze foto's genomen van de bloemen die ik nu al in de tuin heb staan. Het voorjaar is echt begonnen HOERA!!

4 opmerkingen:

The Old and the Beautiful zei

Nou het zal wel aan mij liggen maar ik vind het best nog wel een beetje fris eigenlijk ook al doet de zon wel zo af en toe haar best. Maar later in de week (als ik moet werken :-( ) zouden de temperaturen omhoog gaan. Dat is dan het betere werk he.
Mooie foto's ook. De natuur doet al haar best nietwaar?
Groetjes,
Gonda

Mayflower zei

Hey Jayne, wat een feest hè dit zonnige weer. Ik heb ook alles vandaag wagenwijd opengezet en ben lekker in de tuin aan het rommelen geweest. Ik word helemaal blij van je mooie bloemenplaatjes.
Groetjes Mea

Bonnie zei

Wat een prachtige tuinvaas is dit zeg.....en die bloemen eronder is dat geen longkruid ofzo?
Zo mooi dat bonte blad en die bloemetjes.
Fijne avond

Anita zei

Mooie tuinplaatjes,ik herken ook longkruid op je foto die staat hier ook te bloeien .Ik ben nog steeds niet in je winkel geweest dat moet er nodig eens van komen.Klopt het dat jullie vorig jaar in Midwoud op een fair op het terrein van de Knappert stonden?En gaan jullie daar dit jaar ook weer staan?Wat een vragenvuur he.Maar die fair was erg gezellig .Groetjes Anita.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails