maandag 6 december 2010

het atelier van de Zinkenviool

 

 

 

 
Posted by Picasa


Vandaag het atelier voor de workshops, kerst klaar gemaakt.
De kerstlampjes gezellig aan en het kacheltje heb ik lekker laten branden vandaag.
Even flink aan het soppen geweest, het was vandaag heerlijk. Wel spekglad maar afwisselend heel zonnig of mistig... Ja het was een fijne dag vandaag. Vanavond heerlijk in de stoel genoten van het resultaat, muziekje erbij wat een genot deze ruimte te hebben.
Morgen in de winkel verder met de flinke klus de kinderkamer om te toveren tot kerstkamer. Ik heb weer van alles bedacht voor deze ruimte en ja dat gaat gepaard met heeel veeel werk. Maar ja wij zijn met 3 man/vrouw sterk dus er is er altijd wel een die zich met de kamer bezig kan houden. Kerst heerlijk ik heb er zin in!

Groetjes van Jayne

6 opmerkingen:

Mayflower zei

Ohhh....wat ziet dat er gezellig uit Jayne, ik kom helemaal in de stemming. Ik kom van de week je kerstkamer bewonderen, ik moet nog een paar kleine kerstkadootjes hebben.
Lieve groet, Mea

Alle mooie dingen zei

ik heb er wel zin in... ik ga echt proberen om zondag bij je langs te komen
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

oma leentje zei

Wat een mooi verzorgde sfeer zo . heerlijk en op naar de workshops
O wat hou ik van deze tijd.......

Marieke Reintjes zei

Nou Jayne, dat ziet er heel gezellig en warm uit..en dan de winkel in kerstsfeer brengen. Heerlijk lijkt me dat!!
Mooie foto`s, groetjes Marieke

Huis, Tuin en Quilt zei

Hoi Jayne,

Wat heerlijk om te doen he, die winkel om te toveren in kerstsfeer, ik heb vandaag bij ons in de winkel een kerstetalage gemaakt en die is ook heel goed gelukt!
Ik had je al een mailtje gestuurd voor de hapjes avond voor 20 december, maar je hebt het waarschijnlijk te druk gehad, ik hoor het nog wel...

Groetjes Susan.

Ingeborg Kramer zei

Hoi Jayne,

Hee, jij hebt dus ook al een blog. Ik nu ook: leuk ! Kunnen we elkaar volgen. We kwamen elkaar dit jaar nog tegen bij Bloomingville in Herning weet je nog? Jij en je man kwamen spullen halen en ik ook met mijn man. Vond ik zooo grappig !
Wel leuk om te zien waar je spullen nu daadwerkelijk vandaan komen. Ik heb helaas wel vaak problemen met BLV, foute fakturen, verkeerde bestellingen en vaak ook dingen stuk. wel balen, maar ja...
Leuk als je mij ook volgt. Ik zoek volgers, hah !
fijn weekend, Groet Ingeborg
WitZandGrijs.nl

ook leuk

Related Posts with Thumbnails