dinsdag 27 mei 2008Heerlijk genieten van de nieuwe vakre.


Het is een geweldig magazine met de meest inspirerende foto's want lezen is een probleem (mijn noors is niet zo goed). Het buitenleven staat dit keer natuurlijk centraal want het is bijna zomer.


Ik zie nu aan de muur bij het bed een bordenrek. Wij hebben nu voor in de winkel ook een dergelijk bordenrek, het is zo fijn dat deze plat tegen de muur hangt. Je kan er magazines in kwijt maar natuurlijk ook borden etc etc. Oké ik zal hier ook een foto van plaatsen. Wij hebben het erg druk gehad de afgelopen dagen met het afprijzen van heel veel Greengate, het betreft hier de uitlopende collecties, deze hebben een korting van 20%. Een hele klus maar voor de klanten natuurlijk heel erg leuk. Nou weer even bij gebabbeld, ik ga vanavond lekker genieten van mijn vakre.

5 opmerkingen:

vosgesparis zei

nu dat wil ik wel eens zien jouw bordenrek met vakres... dus hup fotos maken ;)

Anoniem zei

Hè jayne maak me nou niet jaloers!!!! ik moet nog even geduldig wachten tot zaterdag waneer Rianne `m in de bus gooit !!

de kussenhoesjes staan leuk op de bank !
groetjes petra wessels

jayne zei

Nou peet,

nog een dagje dan heb je 'm. Lekker genieten.... Wat denk je heeft die doos 3 dagen bij de transporteur gestaan, dan vraag je je toch af waar ze mee bezig zijn.
Nou we spreken elkaar snel weer.
Groetjes Jayne

petra zei

Koppie thee stond klaar en ik maar wachten .......tot ik de brievenbus zou horen klepperen , met daarna een grote plof op de deurmat maar.....dit alles bleef uit

hoe kan dit nou ???
peet

Anoniem zei

thanks !!!!!!!!!!!! wat een genot
beter laat dan nooit


petra

ook leuk

Related Posts with Thumbnails