vrijdag 13 november 2009

Wij zijn al helemaal in de kerst stemming vandaar een kiekje van dit kerst hoekje. Maar omdat morgen Sinterklaas in het land komt hebben wij vanmiddag een speciale Sinterklaas etalage gemaakt. Ik blijf het een leuke tijd vinden want het is zo echt Hollands. Het spannende schoentje zetten en dan die blije koppies s'morgens wanneer er wat in de schoen zit, heerlijk! Onze plaatselijke bakker, bakt heerlijke kruidmoppen en deze delen wij in de winkel graag uit. Soms gaat een klant voordat zij of hij naar huis gaat nog even langs de bakker voor zo'n zak kruidmoppen en dat is toch weer leuk. Sinterklaas en zwarte Piet, wij vergeten dit mooie feest echt niet. In Enkhuizen is er weer van alles in het Zuiderzee museum te beleven want daar zijn de grote pakhuizen van Sinterklaas en is er een speciaal weekeinde voor de kinderen met van alles rondom Sinterklaas!
Echt een aanrader om te bezoeken met de kinderen, ze leren op de daken klimmen pakjes inpakken etc etc. Kortom 28 en 29 november met alle kinderen naar Enkhuizen.
Veel plezier allemaal met rijmen en dichten....
Groetjes van Jayne

2 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Jayne, ik zie nu pas je mooie banner van dat prachtige bord. Je winkel is ook weer zo sfeervol, het is gewoon een gezellig binnenkomen bij je. Hebben jullie de Madonna van JDL al binnen, of wil ik nu te snel hihi.
Fijn weekend.
Groetjes Mea

Anoniem zei

Hoi Jayne wat een prachtig hoekje zo,ik heb geen kinderen maar vind sinterklaas tijd ook geweldig en hoop ook dat het nooit verloren gaat,wat je schrijft is helemaal waar over de kleine kinderen,ik moet dan gelijk aan vroeger denken,dat ik helemaal zenuwachtig was en nooit begreep waarom me vader even wegging haha,maar ja hij ging hard op de deur bonsen en jaa daar stond dan de zak van sinterklaas,geweldig,fijne zaterdag,groetjes Joke.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails