dinsdag 1 september 2009

Wij hebben het tuinhuis/schuur in een nieuwe verf gezet en wel Zweedse super matte verf welke over synthetische verf heen kan worden geschilderd. Wij hadden al de speciale supermatte verf voor niet geschilderd hout in de winkel in de verkoop, maar deze kon dan weer niet over reeds geschilderde houten items heen en wij waren juist zo super enthousiast over de mooie matte uitstraling en ja hoor daar kwam voor ons het antwoord met deze variant. Ik wilde jullie natuurlijk dit resultaat ook even laten zien dus bij deze een foto ervan. Wij hebben de deuren zwart gemaakt en de kozijnen wit. Hopelijk kan het de goedkeuring van onze klanten verdragen en gaan wij dit produkt net zo goed verkopen als de reeds bestaande verf die wij voornamelijk voor schuttingen, tuinhuizen of meubels van steigerdelen verkopen.
Groetjes van Jayne

4 opmerkingen:

peet zei

Mooi Geworden hoor Jayne !

Tureluur-Bellemietje zei

Zoo prachtig!
wauw het zwarte komt echt super uit!
Mag ik vragen welk merk en wat ongeveer de prijs is?

Marja Visscher zei

Dat ziet er mooi strak uit. Mooie combinatie dat zwart en wit. Een hoop werk ook al die spijltjes in de ramen. Of het afplakken is een hoop werk of het aandurven zonder af te plakken, maar dan duurt het verven weer dubbel zo lang. Ik vroeg me alleen af wat het verschil is tussen matte verf en supermatte verf. Matter dan mat kan het toch niet zijn. Of geeft het het idee van die kalkverf?
Is beneden jullie woning of is dit de winkel? Ziet er allemaal sfeervol uit!
Lieve groet,
Marja

Weerspiegeling zei

Hai Jayne, ik kende je blog nog niet, maar ben meteen een 'volger' geworden, prachtig hoor! De Zinken Viool staat al een poos op m'n lijstje van nog te bezoeken winkels; als we weer eens in Noord-Holland zijn komen we zeker een kijkje nemen.
Groetjes, Anita

ook leuk

Related Posts with Thumbnails