zaterdag 5 september 2009

een blik in het keukentje waar ik wat onderdelen van de enige echte Piet swart keuken van Bruynzeel heb staan. Mijn nicht had jaren terug een prachtig huis gekocht en zou deze keuken eruit slopen. Gelukkig had een oplettende tante er voor gezorgd dat de keuken voor een deel behouden werd en bij ons in het tuinhuis terecht kwam. Schilderen heb ik niet gedaan want ik vind deze originele kleur prachtig, alhoewel de kasten wat slijt plekken gaan vertonen. Het eierrekje komt bij Petra vandaan. Mijn vriendin had het gekocht maar daar waar het moest staan pastte het niet dus heb ik het overgenomen. Nou ik ga lekker naar mijn bedje toe dus allemaal welterusten en een heel fijne zondag!

3 opmerkingen:

Musje zei

Hoi Jayne via Mayflower kwam ik op je blog,heb sinds een poosje ook een woon en tuinblog,ik kan helaas nog niet zoveel moois laten zien,omdat we alles nog moeten doen aan dit huis,je keuken is prachtig,heerlijk dat oude stijltje,ga gauw even verder kijken op je blog,groetjes Joke.

Kari zei

erg leuk en dat tuinhuisje van jou was altijd al er gezellig.
Er is zondag open huis bij La campagne(brocante) in Hoogwoud,we gaan daar met een aantal blog en picasa-dames ook lunchen(franse lunch)zin om ook te komen.??
groetjes Kari uit Hoorn.

brocantezussen zei

hoi, ik heb een nieuwbouwhuis in jaren 30 stijl en dus ook een piet zwart keuken, dan wel de nieuwe versie! en zie hier je keuken in originele staat. Prachtig vind ik hem. Leuk hoor. Mooie kleur ook. Neem ook eens een kijkje in onze blog.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails