vrijdag 15 april 2011Zaterdag 23 april presenteren wij ons nieuwe merk Hübsch onder het genot van echte Deense smorgass een soepje en een drankje.

Het was vandaag een super spannende dag, er kwam een styliste van de ariadne at home bij mij thuis om te kijken of ons huis voor een binnenkijk reportage in aanmerking komt. Het was een prachtige dag dus wij hebben lekker buiten koffie gedronken en van de tuin genoten, ook de kaarsjes aangedaan binnen...
Na alles te hebben laten zien, vertrok ik weer naar de winkel en wat denk je vergeet ik die kaarsen ha ha, gelukkig zagen wij het nog op tijd dus snel uitgedaan en weer naar de winkel.
Dinsdag nog zo'n spannende dag want dan mag ik naar een Amsterdamse studio waar een fotoshoot is voor de Ariadne brocante. Ik heb er super veel zin!!!
Als afsluiter van de drukke aankomende week hebben wij dus de presentatie van het nieuwe label.
Om mee te kunnen eten kun je hiervoor een kaart voor 5 euro kopen dan kun je genieten van de lekkere gerechtjes die klaargemaakt worden door Petra van de catering.

Voor iedereen alvast een super goed weekeinde mijn lot is bepaald ha ha ik ga schilderen!!!!

Groetjes van Jayne

3 opmerkingen:

In den Uylenbal zei

Hoi hoi, wat spannend allemaal !! Leuk hoor, druk druk druk dus . . ., ik neem gauw weer kontakt met jullie op. I.v.m. Spring Fair (morgen) hebben wij het ook druk druk druk (same old story) voor nu liefs vanuit Drenthe !!

Weerspiegeling zei

Wauw Jayne, wat een spannend nieuws en wat leuk om je straks in de Ariandne Brocante te zien!
Gaat de reportage in je huis nou door, of weet je dat nog niet? Als ik zo de foto's zie, zou ik niet twijfelen als ik Ariadne was :-)
Fijn weekend!
Groetjes van ons allemaal,
Anita

Mayflower zei

Vandaag laat ik verstek gaan, maar ik kom vast en zeker het nieuwe merk een keer bewonderen en dat zal vast een prachtige reportage worden van jullie huis in de Ariadne.
Veel succes vandaag.
Lieve groet, Mea

ook leuk

Related Posts with Thumbnails