maandag 9 mei 2011
Na een heerlijk zonnige moederdag met mooie knutselwerken en lieve gedichtjes, is het vandaag toch eindelijk gaan regenen.
Het stelt amper wat voor maar alles kleurt gelijk zo fris, dus tijd voor wat foto's.
Gelijk maar even wat leuke hoekjes in huis genomen.
Het gras met de haagjes ligt er strak bij. Mijn kleine bink heeft het gras gemaait en de hagen geknipt. Mijn kleine meid had het druk met knutselen. In de dekschaal met blauwe bloemen heb ik allemaal kralen en hiervan worden dan zo nu en dan weer nieuwe kettingen geregen. Nu waren ze voor oma bestemt. Gelijk maar even een kiekje van de inhoud van de kast met blauw divers.
De tafel van HÜBSCH ging even voor de tuindeuren in huis i.p.v buiten, kon ik vanmorgen mooi mijn werk doen met zicht op de tuin.
Koud is het zeker niet en droog is het inmiddels ook alweer dus wij zullen toch weer bij moeten wateren...
Ik heb een foto genomen van een mooie blauwe geranium soort, deze heb ik gekregen van Dorinda als troost voor Sanne, zoals je kunt begrijpen zal ik de plant dan ook Sanne noemen!
Nou iedereen weer een fijne week gewenst en tot de volgende keer!
Jayne

8 opmerkingen:

It's me zei

Wat leuk al dat blauwe servies door elkaar heen !!...en wat een gave kaarsjes !! die turqoise !!! leuk !!....verkoop je die???.....leuke post...het boek ligt hier naast me...als we even tijd hebben ga ik toch wat bestellen hoor zulke leuke dingen !! ...liefs fijne week van mij....xxx...

Emmy zei

Lekker hé even een opfrissertje, moest alleen wel snel de was binnen halen. Groetjes Emmy

Sjoukje zei

Wat een leuke blog heb je~! Ik kom hier via via op terecht, zo gaat dat toch vaak maar ik vind het er hartstikke leuk uitzien~! Ik ga je volgen dan kom ik eens vaker bij je op bezoek....
Ik ga nog lekker even verder kijken. Misschien vind je het ook leuk om eens een kijkje te nemen op mijn blog.
dewithbrocante.blogspot.com
Fijne dag, groetjes Sjoukje

Miranda zei

Wat een gezellige foto's en wat een mooie verzameling servies! De regen heeft hier ook niet doorgezet, dus vanavond de pomp maar weer aan.

Fijne dag,
Miranda

Juule zei

hej Jayne!! leuk van je te horen. Die fotoseccie was wel grappig he? je zag er echt beeldschoonuit zo tussen je mooie spullen te pronken. heerlijk!
Ik moet nog steeds het nieuwe boek door.. sorry.. beetje druk hier..maar aankomende week gaat het lukken. En ach sanne...vreselijk. Ik hoop echt met heel mijn hart dat je dit een plekje kunt geven. Geniet van de lucht en het leven.

groetjes
Eeflien

Colin zei

Wat mooi die verzameling blauw-in-de-kast. Groetjes, Colin

Wanda zei

Het ziet er allemaal even mooi uit!!!

Lieve groetjes,
Wanda

Linda zei

Hoi Jayne
Ziet er weer erg mooi uit.
Was vorige week vrijdag nog bij je geweest, mooi hoor het nieuwe merk wat je in de winkel hebt. Dat zal het vast goed doen denk ik. Tot snel weer.
Lieve groet, Linda

ook leuk

Related Posts with Thumbnails