zondag 23 oktober 2011
Gaan wij voor kleur of gaan wij voor wit.
Het is altijd leuk om ver van tevoren een keuze te maken uit het enorme aanbod in kerst spullen. Wij vinden het altijd belangrijk om te kiezen voor spullen dit ver voor kerst al leuk zijn om neer te zetten, maar die ook nog een tijd in de winter maanden leuk zijn zonder dat zij teveel aan kerst doen denken.

Ook nu is het al leuk om met lichtjes te "spelen" maar dan met kaarsjes mooi groen appeltjes etc. dan kunnen er straks een paar ballen en een slinger ekrstlampjes bij om het helemaal kerst te maken. Na de kerst spuit je het gehaal wit en heb je een mooi wit winter stuk.

Ik heb op dit moment weer een aantal kerst workshops gemaakt waaronder een guirlande van takken, lichtjes en kleine balletjes. Ook heb ik een workshop met houten letters beplakt met muziek papier wat een wand werkstuk is waar straks bijvoorbeeld de kerstkaarten onder gehangen kunnen worden.
Zaterdag a.s. gaan wij een mooie herfst krans maken met vers groen en oude bakvormpjes en zinken hartjes.

Nou volop bezigheden in de winkel zo en dan niet te vergeten de kerstspullen.
Ik ga vanavond onderweg naar Denemarken om de kerst spullen op te halen en om even gezellig bij te kletsen. Ik bezoek zo ook altijd een aantal winkels waar wij een goede relatie mee hebben zij hebben een soort gelijk assortiment als wij in de winkel. Altijd heel leuk om zo met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.

Ik kan helaas niet lang blijven want de winkel is gewoon open en wij hebben deze aankomende week een statiage die ook de nodige begeleiding nodig heeft.

Een gezellig vooruit zicht deze aankomende weken met leuke spullen, leuke workshops, ook de interieur styling workshops en decoratieve shilder technieken niet te vergeten en de high tea's. Het is denk ik gewoonweg de leukste tijd van het jaar.

Voor iedereen die dit leest, een fijne zondag en tot over een paar dagen.

Groet van Jayne

5 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

heerlijke sfeertje ....heel veel plezier met het ophalen ..... fijne dagen lieve groet rosita

Marja zei

Hoi Jayne,

Ik kom binnenkort snel weer eens in de winkel langs..Veel succes met alle gezellige drukte!

Lieve Groetjes Marja.

Claudia zei

Geniet er maar lekker van!

Gerd@ zei

Ohhh heerlijk ff naar Denemarken prachtig land vind ik dat ......
Succes met alles ...............

Groetsssssssssss Gerd@

Verrassend Goed! zei

Hoi Jayne,
Oh, wat heerlijk even naar Denemarken heen en weer. Dat is echt geen straf toch?
Heel herkenbaar ook waar je allemaal mee bezig bent. Achter de schermen van een bedrijf moet er altijd veel gebeuren voor het allemaal weer mooi gedecoreerd in de winkel staat.
Maar ja, wat je van ver haalt....
succes met alles en warme groet van mij,
Marianne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails