dinsdag 3 november 2009Hallo allemaal,
gelijk maar mijn excuses want na zoveel commentaar moest het dan nu toch echt gebeuren. Ik moest nodig aan de slag met mijn blog maar ja deze tijden zijn voor ons echt mega druk! Wij hebben inmiddels heel veel uitpak werk achter de rug en natuurlijk alles in de winkel een plekje gegeven. Het is al helemaal het kerst sfeertje en dat is ook te merken bij het publiek iedereen raakt er door geinspireerd. Wij hebben dit jaar nog meer divers aanbod (hoe is het mogelijk hé?) en natuurlijk allemaal passend qua sfeer. Natuurlijk vergeten wij Sinterklaas niet want ook dit is niet voor niets een echt Hollands feest! Maar goed, ik geef zoals jullie wellicht weten, ook workshops en deze heb ik in de avond uren. Ik kan wel zeggen dat dit echt een klein feestje iedere keer is. Het is zo gezellig en wij maken ook nog wat leuks. Onze grote pot met mos hart en grove takken en lichtjes is echt de topper, maar ook dit "Jeanne d'Arc" lijfje is heel leuk om te maken. Deze mini workshop doen wij in de winkel (overdag dus) en is een beeldje tussen alle kerst spullen. Het lijfje beplakken wij met papier uit een echte Zweedse mannen bijbel uit 1849.
Ik zal echt mijn best gaan doen om jullie op de hoogte te houden en ik zal snel wat foto's van onze gezellige winkel op mijn blog zetten!
Lieve Marja bedankt voor het laatste zetje in de goede richting want door jouw berichtje moest ik echt aan de slag!
Groetjes van Jayne

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ow dit klinkt allemaal erg spannend over je winkeltje en de workshops en dat van het moshart lijkt me geweldig,trouwens het lijfje ook,pfff jammer het zal voor mij wel te ver zijn en moet ook altijd alleen en dat is niet altijf fijn om te doen,succes met alles en een fijne avond,groetjes Joke.

Irma zei

nou ik ben nmet als Joke erg benieuwd naar het moshart, dit lijfje is ook al zo leuk, houd ons op de hoogte, groetjes Irma

peet zei

He he eindelijk daar is ze weer !!!!!
Ik kan me voorstellen dat je het druk had , het is altijd een "feestje" in je winkel deze tijd met zoveeeel gezellig heid !
Kom je zondag nog naar de fair ??
( ja ehhh niet om 4 uur nog even binnenrennen!)
Ik kom snel even kerstsfeer proeven !!
Peet

**Inge** zei

He gezellig je bent er weer;-)

Inge xOx

t brocante sfeertje zei

He gelukkig nog iemand die het te druk heeft.Voel mij ook net n hond die achter z'n eigen staart aan rent.Maar ook wel genieten als alles weer helemaal op orde is.
groetjes,Ingrid

ook leuk

Related Posts with Thumbnails