zondag 20 mei 2012Wat een geweldige dag was het vandaag!
Vanmorgen eerst nog even een stevige bui maar wat daarna kwam was boven verwachting.
Dus hele middag buiten geweest lekker tuinieren, boekje lezen en genieten.
Natuurlijk buiten gegeten en nu nog lekker buiten koffie drinken met het laatste zonnetje...
Wat wil een mens nog meer op z'n vrije zondag, niets dus!

Fijne week allemaal en groetjes van Jayne   

5 opmerkingen:

Berna zei

Dat is boffen! Hier, in het midden van het land, hebben we vanmiddag een stevige bui met onweer gehad en ook nu dreigt het weer. Geniet dus nog maar even in je mooie tuin.

Linda zei

Inderdaad vanmorgen was een beetje teleurstellend maar de middag maakte alles weer goed. Wat staat je tuin er mooi bij, het ziet er prachtig uit.
Tot snel weer.

Groetjes, Linda

oale zei

Nou, hier knapt een mens toch van op?? Gisteren hadden wij hier de vlootshow op Urk. Wij hadden de Boelschuur open en hebben een topdag gehad. Groetjes Alie

ria zei

Lekker!!helaas hier in Zeeland de hele dag bewolkt en kil.Geen zonntje gezien...nu zelfs mist.Maar heerlijk dat je hebt kunnen genieten!
Lieve groet Ria

Sjoukje zei

Wat heb je een heerlijke achtertuin! Allemaal van die gezellige hoekjes met leuke bistrostoeltjes en mooi groen met veel hedera.. Daar kun je fijn genieten van een kopje koffie in de zon... De hele week blijft het van dat mooie weer dus dat wordt genieten~!
Fijne zonnige week, groetjes Sjoukje
Ps: Het zou fijn zijn als je de woordverificatie uit zou zetten want voordat je deze letters goed hebt getypt.... De meeste bloggers hebben het niet in de gaten dat je dat eerst moet doen voordat je berichtje kunt achterlaten(ikzelf ook niet!)Maar het scheelt een hoop gedoe..

ook leuk

Related Posts with Thumbnails