maandag 21 mei 2012


De muur en kozijnen plus deuren zijn in de nieuwe kleuren van l' Authnetique geschilderd.
Ik ben er reuze blij mee. Vooral het blauw op de muur waar een duur behang van Biggie Best en gekocht in Denemarken op zat. Ik was toe aan een frisse vrolijke kleur dus hup de kwast in de hand en over het behang een nieuwe kleur.
Zie hier dus het resultaat.
Nu de rest van de kamer nog... maar met dit weer dan ben ik toch echt liever buiten in mijn tuintje aan het wroeten. De tomaten en bonen staan er prachtig bij en ik ben nu plaats voor mijn lathyrus plantjes aan het zoeken want hier krijg ik geen genoeg van. Hoe meer geurende bloemen hoe beter!

Fijne dag allemaal en geniet van de mooie dagen die gaan komen!

groetjes van Jayne      

5 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Ziet er prachtig uit lekker sfeertje zo, je heb helemaal gelijk hoor met dit weer moet je lekker buiten zijn, geniet ervan fijne week lieve groet rosita

Pascale zei

Wat een heerlijk fris kleurtje! Ziet er gaaf uit. Gr. Pascale

Maria zei

Mooie kleur hoor! Met zo'n mooie tuin zou ik ook zo veel mogelijk buiten zijn.
Liefs
Maria

@nne zei

lekker zomers, dit blauw. groetjes, @nne

MARIANNE zei

Oh jij bent ook al zo actief binnen en buiten...ben ook met van alles tegelijk bezig, m'n tuintje, en druk in de badkamer, heb daar een oud hoekkastje wat er al lang stond, voorzien van een lekkere white wash klodder, en ook een rek wat daar hing...een kloddetje hier en een kloddertje daar!! ha,ha.
Een nieuw rooster gefabriseerd voor de luchtkoker waar jaren geleden de afvoer, en waterleiding pijpen voor de wasmachine en droger die toen naar zolder zijn gegaan...en meteen die grijze buis, en koperen pijp...ook mee geklodderd...nee heel netjes gedaan hoor allemaal!
En m'n tuintje ziet er ook weer heel gezellig uit...(laat dat nog in m'n volgende post zien!
Geniet nog maar even lekker van het avond zonnetje!

Groetjes, Marianne.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails