dinsdag 11 september 2012

ZONDAG 16 SEPTEMBER, BROCANTE EN OUTLET

Lekker nieuw sfeertje in de winkel met mooie nieuwe items.
Rendier huiden, leuke stoelen en gezellige linnen kussens met uil applicaties!
Een knipoog naar de jaren 70 en die uilen tja die zijn gewoon zo gezellig, ik ben blij dat deze trend nog even door gaat! De metalen stoelen zijn niet alleen geweldig qua kleur, maar zij zitten ook nog lekker en wij leveren er tevens een kussentje bij.

ZONDAG 16 SEPTEMBER 
BROCANTE EN OUTLET 
12.00-16.00 UUR
HOOFDSTRAAT 100
BOVENKARSPEL

Tot Zondag!
Jan en Jayne
*****
     

2 opmerkingen:

MARIANNE zei

Gezellig Jayne zondag 'Open'!!! Zou zo leuk zijn om te komen...maar ben bang, dat het hem deze keer, ook weer niet gaat worden!?
Ben zondag thuis gekomen van 2 dagen ziekenhuis, aan m'n voet geopereerd, en dat is behoorlijk tegen gevallen, i.p.v. een operatie van maar 30 minuten, en met loopgips naar huis, werd het een operatie van anderhalf uur, geen loopgips, maar een drukverband, waaronder een flinke jaap zit, en 6 weken niet lopen op dat been.
strompel op 2 krukken door het huis, krijg thuis fysiotherapie, en moet m'n voet steeds strekken en buigen (au,au)is heel pijnlijk maar moet omdat het anders 'zeker'niet goed gaat komen, gelukkig krijg ik zware pinstillers.
Nou je kent me een beetje, ben helemaal niet druk, en niet ongeduldig...hmm...ha,ha!...dus ik baal er zo enorm van...zucht, maar helaas, het is even niet anders.
Ik moest van Mandy foto's maken, van de stoel van m'n moeder omdat zij er ook zo een heeft, die ze graag wil laten stofferen
Ik heb er een stel gemaakt, en zal de foto's zo snel mogelijk doorsturen.
Mits ik met een rolstoel opgehaald wordt, en met de meiden mee kan...ga je me zeer waarschijnlijk dus 'weer' niet zien a.s. zondag!
Maar ik wil jullie zeker een gezellige, en 'geslaagde dag' toe wensen!

Lieve groetjes van Marianne.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

jammer genoeg kan ik niet komen maar wens jullie heel veel plezier met de verkoop ...ziet er heel leuk uit ...fijne week lieve groet rosita

ook leuk

Related Posts with Thumbnails