zondag 22 maart 2009

Het is zondag, heerlijk genieten van zelf gebakken krentebrood, de tuin en de zon.

De witte viooltjes staan alweer mooi te bloeien op de tafel buiten, ik kan ze zo ook zien wanneer ik binnen ben want deze tafel staat voor de tuindeuren.

Ik heb vanmorgen eerst de Jeanne d'Arc doorgekeken, lekker in mijn stoel buiten in de zon. Jawel mijn wens is uitgekomen dat er vandaag ook nog zon zou zijn. Lekker met een kop koffie en de heerlijke geur van het krentebrood wat in de oven stond. Gelijk even wat foto's genomen en ook jullie op deze deze manier die fijne momenten laten delen. Ik ga vandaag weer verder in de tuin werken want als je dit laat gaan is het einde zoek. Wanneer ik aan het koffie zetten ben, dat doe ik nog ouderwets met de hand, dan kijk ik vanuit mijn keukenraam de tuin in en zie ik alweer van alles wat ik in de tuin kan doen. Vandaag is de roos aan de beurt en het overzetten van de witte geraniums die ik heb overgehouden van vorig jaar. Wanneer ik straks weer leuke resultaten heb zal ik er weer wat foto's van nemen om het te laten zien. Vanavond moet ik ook echt weer met de website aan de gang want er zijn zoveel nieuwe spullen binnengekomen die natuurlijk wel in de webshop moeten.... Kortom mijn dag is alweer goed ingepland. Dames genieten maar van deze zondag!!!!

Groetjes van Jayne


6 opmerkingen:

peet zei

Hoi Jayne .
Mooie foto`s heb je gemaakt !
Heerlijk he ?! dat zonnetje geniet lekker van je vrije dag , je verdiend het !
Ik kom van de week even bij je langs , het nieuwe blad halen !!

Kom je de 29e ook even langs op de fair in Berkhout ?
Groetjes peet

Mayflower zei

Hey Jayne, Heerlijk hè dat voorjaarszonnetje. Dat is even genieten van een stukje zelfgemaakt krentenbrood, hier geurt het ook ambachtelijk, haal net een appeltaart uit de oven.
Wat apart dat je de koffie nog met de hand zet, je heb dan wel de lekkertste koffie. Ik heb weer genoten van je mooie foto's en verhaal.
Tot de volgende keer.
Een Lentegroet, Mea

The Old and the Beautiful zei

Hai Jayne
Je hebt dus je zondag ook al zo nuttig besteed.
Ik ben ook even goed tekeer gegaan in de tuin hoor. Mooi om te zien dat onder het dorre blad alweer zoveel nieuwe scheuten zitten.

Fijne zondag nog!
Groetjes,
Gonda

Mayflower zei

Hey Jayne, ik ben behoorlijk kippig haha, ik dacht vanmorgen wie zwaait daar zo, maar later zag ik jullie uit de bus komen. Je zal wel gedacht hebben, die is ook behoorlijk enthousiast. Maar bij deze dan een Lentegroet van mij op deze 'herfsachtige' dag.
Mea

Pien zei

Hihi,
wil je even op mijn blog kijken?
Ik heb een verrassing voor je.

Groetjes,
Pien

Bonnie zei

Gefeliciteerd met je award.
Ik had je nog nooit ontdekt maar wat leuk hier en mooie sfeerfoto's.
Ik sluit me aan.

Fijne dag

ook leuk

Related Posts with Thumbnails